tesadüf Yeni Üye Üye 25 Aralık 2012 #36.191 Kafa' Alıntı: bende bu ikisinin bir arad oldugu premesis içiyorum canım.. bu arada gnc ne anlamadım 😕 Genişletmek için tıkla ... daha çok sporcu ürünleri ve besin takviye ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir firma gnc. Çoğu avm de satış noktası var. Onun folik asitini almıştım. - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: hmm demek veriolar ama her ay artıo dediler birde bu vitaminler kokuomu normal vitamin gibi mesela b12 çok kötü kokuo ya Genişletmek için tıkla ... idrarımda kokma oluyo canım malesef. artar mı bilmiyorum ama doktor bunu doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Folik asitide 1 ay sonra bırakıcam
Kafa' Alıntı: bende bu ikisinin bir arad oldugu premesis içiyorum canım.. bu arada gnc ne anlamadım 😕 Genişletmek için tıkla ... daha çok sporcu ürünleri ve besin takviye ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir firma gnc. Çoğu avm de satış noktası var. Onun folik asitini almıştım. - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: hmm demek veriolar ama her ay artıo dediler birde bu vitaminler kokuomu normal vitamin gibi mesela b12 çok kötü kokuo ya Genişletmek için tıkla ... idrarımda kokma oluyo canım malesef. artar mı bilmiyorum ama doktor bunu doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Folik asitide 1 ay sonra bırakıcam
esennruzgar Yeni Üye Üye 25 Aralık 2012 #36.192 içerken çok pis kokuo canım ya yutamıorum bile b12 haplarını onlarda öylese zor
Kafa Hamiş Melek 25 Aralık 2012 #36.193 tesaduf' Alıntı: daha çok sporcu ürünleri ve besin takviye ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir firma gnc. Çoğu avm de satış noktası var. Onun folik asitini almıştım. - - - Updated - - - idrarımda kokma oluyo canım malesef. artar mı bilmiyorum ama doktor bunu doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Folik asitide 1 ay sonra bırakıcam Genişletmek için tıkla ... tesss bende düşünüyom ne ki bu gnc diye hey Allahım meğer firmaymış 🙂 yalnız bana doktor ne zamana kadar kullanıcagımı söylemedi arızalı bu doktor he 😕 - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: içerken çok pis kokuo canım ya yutamıorum bile b12 haplarını onlarda öylese zor Genişletmek için tıkla ... yutarken ben koku hissetmiyorum esencim ama idrarda koku yapıyor gerçekten
tesaduf' Alıntı: daha çok sporcu ürünleri ve besin takviye ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir firma gnc. Çoğu avm de satış noktası var. Onun folik asitini almıştım. - - - Updated - - - idrarımda kokma oluyo canım malesef. artar mı bilmiyorum ama doktor bunu doğuma kadar kullanıcaksın dedi. Folik asitide 1 ay sonra bırakıcam Genişletmek için tıkla ... tesss bende düşünüyom ne ki bu gnc diye hey Allahım meğer firmaymış 🙂 yalnız bana doktor ne zamana kadar kullanıcagımı söylemedi arızalı bu doktor he 😕 - - - Updated - - - esennruzgar' Alıntı: içerken çok pis kokuo canım ya yutamıorum bile b12 haplarını onlarda öylese zor Genişletmek için tıkla ... yutarken ben koku hissetmiyorum esencim ama idrarda koku yapıyor gerçekten
esennruzgar Yeni Üye Üye 25 Aralık 2012 #36.194 o kadar olcak ya hangi ilacı içersen iç o koku oluo zaten
pineapples Hamiş Melek 25 Aralık 2012 #36.195 selam kızlar bebişlerrr nasılsınız neler var neler yok fasülyeleriniz nasıllar 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 25 Aralık 2012 #36.196 ay esen b12 iğrenç ya pembe renk ama kokusu felan kötü idrardada aynen yansıyor benim ağzımda yaralar oluyordu ya sık sık omndan içiyordum pöff yani o biçim ben kan kapı flortmen mi ne bilmiyorum ismini tam onu kullanıyorum 2 kutuyu verdi - - - Updated - - - pineapples' Alıntı: selam kızlar bebişlerrr nasılsınız neler var neler yok fasülyeleriniz nasıllar 🙂 Genişletmek için tıkla ... mide kaynaması yaşıyorum sık sı kwc çıkıyorum onun dışında iyim pineeee sende hurma yemeye başla 🙂
ay esen b12 iğrenç ya pembe renk ama kokusu felan kötü idrardada aynen yansıyor benim ağzımda yaralar oluyordu ya sık sık omndan içiyordum pöff yani o biçim ben kan kapı flortmen mi ne bilmiyorum ismini tam onu kullanıyorum 2 kutuyu verdi - - - Updated - - - pineapples' Alıntı: selam kızlar bebişlerrr nasılsınız neler var neler yok fasülyeleriniz nasıllar 🙂 Genişletmek için tıkla ... mide kaynaması yaşıyorum sık sı kwc çıkıyorum onun dışında iyim pineeee sende hurma yemeye başla 🙂
pineapples Hamiş Melek 25 Aralık 2012 #36.197 ayyyy sahillll geçmiş olsun canım sık dişini idare et ne yapalım bu arada kız hurma için erken daha yawww
ayyyy sahillll geçmiş olsun canım sık dişini idare et ne yapalım bu arada kız hurma için erken daha yawww