Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yok be 23 gibi ama almasa almasın söylesin beni zor durumda bırakamsın onu yapıcam diye ayarladım kendimi mal ama kayınpeerde dedi ne oturuyorsun gidip alsaydun ya dedi bende artık gerek yok ben makarna bile aldım dedim yapmayız dedim

günaydın kızlar. Kelebekcim birşey demeyeceğim yaptığın hatanın sende farkındasın çünkü hepimiz seni ve bebişini düşünüyoruz. Ben temizliği pazar günü yapıyrum mecbur. Eşim çekiyo herşeyi ben üstten süpürüyorum bir de toz alıyorum görünen yerleri o kadar. Yorulunca kasıklarım ağrıyo sonra değmez inan

🙂 yok sanmıyorum çünkü sata göre 6 gün geriden geliyoruz 🙂 Ama yinede belki aynı gün doğururuz belli mi olur🙂

ay bana çok kapak oluyorda acaba ne zaman akıllancam bilmem

sende yapmabırak ne halı varsa görsn zıkım yesn dert etme kendıne sakın

haklısın tes farkındaıym🙂sizin için daha önemli ilk 3 ay yormayn kendınızı bnde bu kadar yapamam bir daha ya kızlar bebişimi bir seyler amlak ıstıom bır turlu cıkamadım carsıya hava cok soguk burda

tesss aynı gün doğum yaparsak süper olur kuzu 🙂

sezeryan filan olursa ben tarih bile belirledim 😀

kelebekcimmmm çok güzel bebek şeyleri varya içim gidiyo benimde ama benim için daha çok erken 6 aydan önce almam heralde

Annem sağolsun daha cinsiyeti belli değilken alışverişe başladı tutamıyorum kadını indirimde olan herşeyi alası geliyor🙂 Dün bir astronot mont almış çok şeker🙂