Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar

nicki cuma günü bilgisayarıma format atıldı anıden vırus bulasmıs cevap yazamadım bırde 1 saat erken cıktım işten kayınvalıdeme gıdecektık oglusumun adına karar vermedm sanırım eşimn aklında isim var o koymak istiyor bnde hevesını kırmak ıstemıyoum

cuma gunu kayınvalıdemlere gıttık otobusle gıdecektk babam ızın vermedı hasta olurmuşum arabayı verdı neyse 4 te yola cıktık geze geze gıttık yol üstündedi alışveriş magazasına ugradık eşim bana hediye kaban aldı🙂batikten içime sindi birde kısa bot aldı biri doğum günü hediyesi biri yılbaşı🙂montumu kayınvalıdem cok begndı.güsel bir haftasonu gecırdık denız kenarnda bol bol yürüyüş yaptık martı seslerını dınledıkdenıze karsı cay larımızı yudumladık cok dinlendiriciydi.pazar günü öğleden sonra döndük anneme gıdıp temzlk yaptık eşimi işten cagırdılar.bütün gün akşama kadar temzlkyaptık koltukları cektık halıları kaldırdım kapılar heryerı sılıp supürdüm güselce cok yoruldum akşamada kızlar geldı zıyarete sınemaya gıttık ertesı gun işe geldim yani dün gözlerimi acamıom baş agırısndan yorgunluktan ızın alıp eve gıttım ve bu sabah ezanına kadar baş agrısı cektım dayanamayıp parol ıctım eşimde burnuma sinüzit için şırıngayla tuzlu su sıktı duzenlı olarak yapacagız.cok acı cektım kızlar eve gıdıp dinlendm biras daha iyiyim şimdi şükürler olsun uzun süre yazayınca epey birikti sizler neler yaptıınız

- - - Updated - - -

günaydın kızlar

nicki cuma günü bilgisayarıma format atıldı anıden vırus bulasmıs cevap yazamadım bırde 1 saat erken cıktım işten kayınvalıdeme gıdecektık oglusumun adına karar vermedm sanırım eşimn aklında isim var o koymak istiyor bnde hevesını kırmak ıstemıyoum

cuma gunu kayınvalıdemlere gıttık otobusle gıdecektk babam ızın vermedı hasta olurmuşum arabayı verdı neyse 4 te yola cıktık geze geze gıttık yol üstündedi alışveriş magazasına ugradık eşim bana hediye kaban aldı🙂batikten içime sindi birde kısa bot aldı biri doğum günü hediyesi biri yılbaşı🙂montumu kayınvalıdem cok begndı.güsel bir haftasonu gecırdık denız kenarnda bol bol yürüyüş yaptık martı seslerını dınledıkdenıze karsı cay larımızı yudumladık cok dinlendiriciydi.pazar günü öğleden sonra döndük anneme gıdıp temzlk yaptık eşimi işten cagırdılar.bütün gün akşama kadar temzlkyaptık koltukları cektık halıları kaldırdım kapılar heryerı sılıp supürdüm güselce cok yoruldum akşamada kızlar geldı zıyarete sınemaya gıttık ertesı gun işe geldim yani dün gözlerimi acamıom baş agırısndan yorgunluktan ızın alıp eve gıttım ve bu sabah ezanına kadar baş agrısı cektım dayanamayıp parol ıctım eşimde burnuma sinüzit için şırıngayla tuzlu su sıktı duzenlı olarak yapacagız.cok acı cektım kızlar eve gıdıp dinlendm biras daha iyiyim şimdi şükürler olsun uzun süre yazayınca epey birikti sizler neler yaptıınız

kelebek nerde ses seda yok

çalışın çalışın🙂 BEnde sürekli kaytarıyorum zaten ya🙂 Kelebek neden gelmedi ki sahi bugün😕

bende az işi yapıyordum herkes kaybolmuş 😕

kelebeğin işi yoğundur belki ondan gelememiş olabilir..

sahilooo bu arada eşin hastaymış kuzu anca cevap yazıyorum kusura bakma geçmiş olsun bacım

kelebek dün cok hastaydıı ama sesinizi duyup bugun koşup geldi🙂🙂

günaydın kızlarrrr 🙂 hepinizi öpüyorummmm 🙂

bugün cuma olaydı ne iyi olurdu demi uykum var feci 🙂

kelebekcim ağır kaldırmaman lazım canım benim niye hiç dikkat etmiyorsun

kelebek nerde ses seda yok

çalışın çalışın🙂 BEnde sürekli kaytarıyorum zaten ya🙂 Kelebek neden gelmedi ki sahi bugün😕

bende az işi yapıyordum herkes kaybolmuş 😕

kelebeğin işi yoğundur belki ondan gelememiş olabilir..

sahilooo bu arada eşin hastaymış kuzu anca cevap yazıyorum kusura bakma geçmiş olsun bacım

klebek bu temizlik sevdanı çözemiyorum temizlikmi önemli senin bebişinmi senmi ?????????????

sahıl doktor anneme 2 ay daha yürüyemeceksın demiş iyice moralını bozuldu taktı kafasına temzlk bunalıma gırıyor resmen bnden baska kımse yok sagolsun babamla erkek kardesmde acayıp dagnık faydaları yok bnde cok yoruluyom ınan kendı evımı resmen bok goturuyor afedersın bugun kendı evımı yapacagm ınsalh

günaydın kızlarrrr 🙂 hepinizi öpüyorummmm 🙂

bugün cuma olaydı ne iyi olurdu demi uykum var feci 🙂

kelebekcim ağır kaldırmaman lazım canım benim niye hiç dikkat etmiyorsun

kafa haklısın eşime soylemedım zaten evde bna iş yaptırmıyor birşey olacak dıy napııym kızlar gecen temzlkcı gelmış annem 2 saat için 50tl verms tozbıle almamış annem kuıduruyor bu sefer ama anladm bnde artk boyle agır ısler yapacak durumda degılım

yokmu birini çağır yaptır ya bu kadar olmaz annen hiç seni düşünmüyor allah korusun emziği düşer derler ya uzanıp kısalmak hiç iyi değil ev taşıdınız düşük tehlikesi geçirdin hala akıllanmıyorsun ben bişey demiyorum seni kaçıncı uyarışım bende yapıyorum ama üstün körü kış günü toz alıp süpürge onu kalkdır buun kaldır yapmam bırak toz olsun sonra gece yatarken aamn bişeymi oldu ay hani gerilmedi paranoyak oluyorum

dün kaynımın ark geldi ya kaynıma bir sinir oldum marketten hazır garnitür alıcaktı garnitürlü makarna yapıcaktık eve gittim aldın demi yok neden almadın bilmem bir tane kafsına indiresim geldi yeminle mal ya madem almadın almadım de bileyim ona göre endimi ayarlıyaım safik işi görülene kadar eşime dedim böyle safiklik yaptı işi görülüyor ya ondan çıkıp bir bakamdı bişey yapılcak varmı başka zaman olsa bizden çıkmaz anlamıyorum valla ne tür bir canlı

kelebekcim artık dikkatli olmalısın canım benim sen bi can taşıyorsun bir yere uzanmamaya çalış ağır kaldırma böyle şeylere çok dikkat..hiç bişey bebeginden önemli değil.

sahiloooo duymamazlık ayagına yatıyor heralde kaynın..birde kendi arkadası geliyor yani insan daha bi özenir..dediğin gibi normalde hergün sendeler hiç çıkmıyolar

annem pinpirikli biri degııl babam olsa asla yaptırmaz adam markete gondermıyor ama annem ıste eskı kafa bizler yaptıkta noldu mantıgı var heralde sahıl bıdaha bu kadar yorulmam ama ya annemede kıyamıom oda her aksam kırık yaakla yemek hazırlıyor bızsız gecmıyor bogazından bnde esnek davranıom bıraz sanırım ama bundan böyle ub denlı yormam kendını baş ağrsından geberıom sonra