Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2012 #35.961 aynen sahil bende öyle oluyorum evde ya ay şurayı sileyim ay sunu dolaba koyuyum iş bitmiyo ya valla.. ev işi nankör anacım
aynen sahil bende öyle oluyorum evde ya ay şurayı sileyim ay sunu dolaba koyuyum iş bitmiyo ya valla.. ev işi nankör anacım
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Aralık 2012 #35.962 aynen ben artık martta bir güzel temizlik yaptırrım her yeri dipli köşeli birde mevlüt zamanı nasip olursa iki ikşide olsa batıyor anlamıyorum hiç
aynen ben artık martta bir güzel temizlik yaptırrım her yeri dipli köşeli birde mevlüt zamanı nasip olursa iki ikşide olsa batıyor anlamıyorum hiç
Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2012 #35.963 sahile uzan' Alıntı: aynen ben artık martta bir güzel temizlik yaptırrım her yeri dipli köşeli birde mevlüt zamanı nasip olursa iki ikşide olsa batıyor anlamıyorum hiç Genişletmek için tıkla ... inşallah canım bende istiyorum çok mevlüt bakalım nasıl olacak hayırlısıyla tabi.. ay hiç sorma sahil ev nasıl bu kadar batıyo bende anlamıyorum hele o toz öldürüyo beni ya
sahile uzan' Alıntı: aynen ben artık martta bir güzel temizlik yaptırrım her yeri dipli köşeli birde mevlüt zamanı nasip olursa iki ikşide olsa batıyor anlamıyorum hiç Genişletmek için tıkla ... inşallah canım bende istiyorum çok mevlüt bakalım nasıl olacak hayırlısıyla tabi.. ay hiç sorma sahil ev nasıl bu kadar batıyo bende anlamıyorum hele o toz öldürüyo beni ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 19 Aralık 2012 #35.964 valla yinede ona nazaran evde duranlara göre daha düzenli evim ben görünce kendime aferim diyorum
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Aralık 2012 #35.965 güneydın kızlar. İkra geçen aklıma geldin İstanbuldamı acaba gelmiyo dedim daha sık gel ne olur tecrubelerine ihtiyacımız var
güneydın kızlar. İkra geçen aklıma geldin İstanbuldamı acaba gelmiyo dedim daha sık gel ne olur tecrubelerine ihtiyacımız var
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Aralık 2012 #35.966 Kafa' Alıntı: inşallah canım bende istiyorum çok mevlüt bakalım nasıl olacak hayırlısıyla tabi.. ay hiç sorma sahil ev nasıl bu kadar batıyo bende anlamıyorum hele o toz öldürüyo beni ya Genişletmek için tıkla ... ya toz sorunu bende de var evdede ykuz nasıl toz oluyor heryer anlamıyorum
Kafa' Alıntı: inşallah canım bende istiyorum çok mevlüt bakalım nasıl olacak hayırlısıyla tabi.. ay hiç sorma sahil ev nasıl bu kadar batıyo bende anlamıyorum hele o toz öldürüyo beni ya Genişletmek için tıkla ... ya toz sorunu bende de var evdede ykuz nasıl toz oluyor heryer anlamıyorum
Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2012 #35.967 tesaduf' Alıntı: ya toz sorunu bende de var evdede ykuz nasıl toz oluyor heryer anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar tes diyorum evde yokuz bu ev nasıl toz oluyor valla kafam almıyo sinir oluyorum tozlara
tesaduf' Alıntı: ya toz sorunu bende de var evdede ykuz nasıl toz oluyor heryer anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... al bendende o kadar tes diyorum evde yokuz bu ev nasıl toz oluyor valla kafam almıyo sinir oluyorum tozlara
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Aralık 2012 #35.968 kafa' Alıntı: al bendende o kadar tes diyorum evde yokuz bu ev nasıl toz oluyor valla kafam almıyo sinir oluyorum tozlara Genişletmek için tıkla ... benim halılar yıkanmadı hiç ordan mı geliyo diyorum
kafa' Alıntı: al bendende o kadar tes diyorum evde yokuz bu ev nasıl toz oluyor valla kafam almıyo sinir oluyorum tozlara Genişletmek için tıkla ... benim halılar yıkanmadı hiç ordan mı geliyo diyorum
Kafa Hamiş Melek 19 Aralık 2012 #35.969 tesaduf' Alıntı: benim halılar yıkanmadı hiç ordan mı geliyo diyorum Genişletmek için tıkla ... yok ya ondan değildir benimkiler yıkandı ondan olsa bende toz olmazdı tes
tesaduf' Alıntı: benim halılar yıkanmadı hiç ordan mı geliyo diyorum Genişletmek için tıkla ... yok ya ondan değildir benimkiler yıkandı ondan olsa bende toz olmazdı tes
tesadüf Yeni Üye Üye 19 Aralık 2012 #35.970 Kafa' Alıntı: yok ya ondan değildir benimkiler yıkandı ondan olsa bende toz olmazdı tes Genişletmek için tıkla ... hım halılardan da çok oluyo benim yerde ya bir ara yıkatmam lazım özellikle salon halım çok kirlendi😕 Evde temizlik yapmaya en fazla 2 - 3 saat vaktim oluyo o saattede anca süpürge ve toz oluyo
Kafa' Alıntı: yok ya ondan değildir benimkiler yıkandı ondan olsa bende toz olmazdı tes Genişletmek için tıkla ... hım halılardan da çok oluyo benim yerde ya bir ara yıkatmam lazım özellikle salon halım çok kirlendi😕 Evde temizlik yapmaya en fazla 2 - 3 saat vaktim oluyo o saattede anca süpürge ve toz oluyo