Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

geçer kızlar bulantı kusma normal bunlar kimi dokuz ay hep öyle olur kimi hiç olmaz kimi belli bir yaşa kadar
3 aydan sonrada yok saç çıkıyor o zaman bulanıyor yok tüylerinden bulanıyor yani herkesin süreci farklı olur ister istemez insan huzursuzlaşıyor bulantıya birde alışık değiliz idare edeceksiniz anne olmak kolay değil ya daha ilk baştan sonsuza kadar anneliği tadıyoruz açın müzük dinleyin biraz
yemek yerken başka şeye odaklanın yazışın msn de felan buraya hem yiyin hem dikkatiniz başka yerde olsun
artık pratik çözümler bulcaksınız

anaaammm ben onu yirimm kızz tatlı velettt vala sahıll bn bıle merak edıom yaaa ınsallh görmek nasp olurr bebeğinizi sizleri🙂

kızdım bende sana aç bıraktın yavku kuşu diye ama haklıymışsın canım özür dilerim senden🙂

evet tes oluyor canım ıdare et bıraz gececek canım sonra bnm gıbıı yemeye baslayacaksın sureklı atıstırıom bndee🙂

ne anlatayım size
dün kızçelerle anneme oturmaya gittik annem örgü işini sever yapar zaten kadının içine mi doldu ne daha önceden de kız şeyleri örmüştü hırka yelek felan haırı turmuyor el örgüsü
neyse telefonla konuşurken ben mutfaktayım sen git arka odaya aç lambayı orda konuş kapının arkasında poşet vardı
poşeti almı şgwelmiş yanıma eee onlar ablanın çocuğunun mu ki pembe sarı erkek çocuğuna sözde laf alcak benden bende dedim yok erkeğe gider mi örnekmi almış ne bilmiyorum ki elinde hiç görmedim diye aaa ne ara yaptı felan bana gösteriyor git anneme söyle dedi iyi eline sağlık çok güzel
pıs otrudu neyse anneme dedi arkada poşete baktım felan örnekmi aldın yaptınmı annemde sen diyor ne karıştırıyon süpriz yapcaktım ben diyor aaaa şakasına laf soktu ya ne acayip ya sen baktın baktın sus bari ne halt yediğni söyleme acayip annem sinir oldu çok bozuldu annem
akşama kadar uyuyamadım diyor nazarladı beni dyor 🙂

kendisi örgü sevmiyor hiç yapmam öyle şeyler alırım ben

acayip gıcık oldum

sennkıde bn kızce gıbı patavatsız mı yoksa bnm kıde boyle dan dıye soylerrr yahu bekle bıı belkı suprız belkı sonra soyleyecekk allam yaa annen gıcık olmakta haklı yanı sahıl

annem söylene söylene bir hal oldu telefonda
ne yapayım belki kötü niyeti yok ama ne karıştırıyorsun ki sen annem al getir dedi içeriye getirmedi utandı sanırım kendi anca yazma oyalasın kaynıma 🙂

işte ne yapıcaksın kelebekcim acayipliği tutuyor

bebege hazırlık yapmıyor muuu sahıllooo

benmkıde sımdı bebege örgü öreriz dedi bnde istemm giydirmem dedimm ısrarla öreriz diyorrr bn örgü sevmiom annemede dedım sakın örme dıyee tamm 1,2 tane yelek örsünler ama faslasına gerekyok yni dısardan gıdıp almmak yerıne eskılerıne söker şimdi o
aman kalsın