Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende hiç bulantı olmadı tes ben sadece bir kere çok açlıktan mandali yedim o zaman çıkardım birde çok turşu yedim artık mide almadı o kadarını o zaman şu zamana kadar iki kere bulantı olmadan çıkardım
çok şükür çok iyi bir süreç hamilelik geçirdim ilk üç aya kadar genelde böyle şeyler denilir şuan ablamda rahattı sanıyordum ama oda çıkarmaktan serumlarla gezmiş hep
hali kalmamış bulantılar felan yani tabi hiç bulanmıyor değil mesela sucuk kokusundan en baştan beri sevmem onu görünce bile şeklim değişiyor tiksinti geldi onun gibi arada oluyor sevmediğim şeylerle alakalı hassas odluğum için ama çok yoğunsda dr danış

akşamları ve sabahları kusuyorum caım ya dayanamıyorum😕 ne olacak böyle bilmem. Kafa bulantı ikimizdede erken başladı komşum dediki kız bbekmiş erkekte 2 aydan sonra başlar diyo

kelebek bugün ne yedin

bol bollimon yiyomm sabahtan bir lıomn smdı yarım lımon ogleden sonra ıcın 1 tane daha lıomnum varr🙂🙂yasasınnn lıomn yemekkkk heee

doktorrr ne dedı sahılloo ıyımıymış zeynep bebek🙂

tess bulantı bunyeye gore degısır bndede olmadı kusma ara ara bulantı oldu tabı ama cok degıl gecer 12 haftada bulantı kalmıyorr hıcc.az ve sık yıyeceksın bol bol tuzlu kraker atıstırr canım

iyimiş kelebek çok şükür minancığım 🙂
elini ağzına götürüyordu 🙂 ay değişik ya valla her gitiğimde farklı görüyorum 🙂
yarın normal dr ma gidicem hayırlısıyla

çok da limon yeme kanın sulanır