Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

benm dogum günüm alır heraldee🙂

ayy benımde canm limon cektı yemekhaneden gıttım aldım oturdum tuzlayıp yedım 1 haftadr ekşi ve özellkle limon canım çekiyor

he heyt geliyor kızçeeee 😀

ya aslında benim aklımda hiç öyle bi düşünce yoktu 😀 ama dün akşam kocacım tv izlerken karıcım yılbası hediyesi istiyormusun diye bi soru sordu
bende bi düşünüyüm kocacım sana söylerim dedim

saglıkla sıhaatle olsun da kız erkek farketmez ama baanada kız gıbı gelıyor nedense yaaaa erkekse gucune gıtmesın bebegımınn 🙂

vala kafa benm akıllı kocam gecen sene yılbasnda ıkı tane hedıye almış biri dogum gunu dıgerı yılbası hedıyesı bir tane venadan cırtlak pembe bır ceket almış tabiki egenmedım tarzım degıl dıyorkı magazadakıler bunu begenecegını soyledıler yuhh dedımm sallamışlarrr neyse zaten gıymemm oyle bır sey aynı gun ilkokul 5 e gıden bır kızın uzernde gorduk cok güldük neyse diger hediyesii akıllı erkek parfumu almışş yuhhh dedim nasıl bu kadar basarısız olabılıyorsun sen en ıyısı bna cıcek gonder en ıyı basardıgın sey buu
kendı kullandı parfumu tabı hahah
ama şöylekı gece eve geldıgımzde romantık muzıkler acarak dans ettık romantık sozlerr falan guseldı agzı laf yapıyor ama hedıye almasını basaramıyor ustelık ben kolay begnmem oda haklı napsınn🙂

canım ben burdayım ama arada bi işlere bakıyorum yani 😀

desene enişte hediye konusunda fena
neyse en azından ağzı güzel laf yapıyormus oda bişey yani 🙂

benimkide durup dururken kendi kaşındı ne diyim bi hediye bulayım bari kendime

bncede iste kafaa madem ki sordu kendi kaşındıı alsınnn ama kırmızını gıymeyı unutma 😀

- - - Updated - - -

kızlarrr kırmızııı gelenegınee ınanıyormusunzzzz🙂