başka şehirdeler canım cok uzak degıl ama haftasonu gıdılebılecek yakınlıkta ablamlarada yakınlar 20dk yol mesafesındeler.senerken baslıon kafaa cuma yı dılemeye ozaman🙂
saglıkla sıhaatle olsun da kız erkek farketmez ama baanada kız gıbı gelıyor nedense yaaaa erkekse gucune gıtmesın bebegımınn 🙂
vala kafa benm akıllı kocam gecen sene yılbasnda ıkı tane hedıye almış biri dogum gunu dıgerı yılbası hedıyesı bir tane venadan cırtlak pembe bır ceket almış tabiki egenmedım tarzım degıl dıyorkı magazadakıler bunu begenecegını soyledıler yuhh dedımm sallamışlarrr neyse zaten gıymemm oyle bır sey aynı gun ilkokul 5 e gıden bır kızın uzernde gorduk cok güldük neyse diger hediyesii akıllı erkek parfumu almışş yuhhh dedim nasıl bu kadar basarısız olabılıyorsun sen en ıyısı bna cıcek gonder en ıyı basardıgın sey buu
kendı kullandı parfumu tabı hahah
ama şöylekı gece eve geldıgımzde romantık muzıkler acarak dans ettık romantık sozlerr falan guseldı agzı laf yapıyor ama hedıye almasını basaramıyor ustelık ben kolay begnmem oda haklı napsınn🙂