Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hım 7. haftaysa ben daha o kadar olmamışımdır ilerki haftalarda olacak o zaman inş. olmaz tabi🙂 Cinsiyetini öğrenmene az kalmış heyecan yaptım

ben de cok heyecanlıyım tes saglıklı olsun tabi ama yınede ınsan merak edıyor ben iyice kız a kaptırdım kendımı nedense ıcıme doguyor ama bana pek güven olmaz
sizi hemen ararım

kızlarrrrrrrrr ve fasulyeler ve mercimeklerrrrrrrrr

🙂

nikoo

nabersiniz

küçük mercimekleriz bizzz heee🙂🙂

bende cok duygulandım kafacım sorma o ana kadar hayatımda sanırım Rabbimden sonra tabi hiç bir şeyi bu kadar sevmediğimi hissettim eşim duymasın 🙂kesin kıskanır🙂cidden dedıklerı gıbı cok farklı bir seymiş dua edıos bol bol bebeğimle sıra sizde diye🙂

🙂🙂 sende gel hepimiz burda olalım ne güzel olur🙂

tessss ben benim kocişi buraya getircem diye göbeğim catladı daha şehir değiştiremem kuzuuuuu ama oturmaya filan geliriz belkim 🙂

nikoooooo kocişi uyut öyle gel kuzuuuu

kelebekkkkk çok teşekkür ediyorum canım inşallah dualarımız kabul olur 🙂

çok farklı bir duygu cidden ama ben dhaa görmediğim için o havaya henüz giremedim

cidden ama siz büyüdünüz artık annesi daha az hareket etmeniz lazım dün akşamada eşimin akrabasını düğünü vardı ayy ne güsel oynadık vala🙂)eve geldim uyuya kalmışım🙂)ya insan sürekli de hamileyim psikolojisiyle yasayamıyor bunalıma girer vala dikkat edip unutmuş gibi davranacaksın🙂