Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kelebekcimmmmmmmm senide tebrik ediyorum cok seviniyorum guzel haberlerinize insallah darisi bizlere bebis gibi guzel bir haber olamaz kizce diyor bugun biliyorum burdan gidinceye kadar yapmayacaksin bize inat diyor saka yapiyor aklinca laf carpiyor insallah bana da bir can yoldasi gelir cok istiyorum bende artik.
kafacannnn hepinizi ozledim ya buralarda hayat cok zor ya psikolijik bos degil kafam alisamadim birturlu🙁
1 haftadir kizcelerdeydik beraber donduk buraya bugun gittiler eee komsu olduk artik her hafta beraberiz keske calissaydim burda ama is firsati yok ev hanimligini sevemedim hizmette sinir bitmiyor gelin olunca off bazen canim cok sikiliyor bikkinlik geliyor🙁

günaydın kızlar güzel bir hafta olsun ben çok yorgunm hafta sonu nasıl geçti bilmiyorum misafir di düğündü böyle iki büklüm geldim işe bu gün geçse elektriklerde gitti lodostan evde curcuna resmen off

nikooo cum inş sendende güzel haber alıcağız ya inan aramanı sabırsızlıkla bekliyoum benim seni aradığım o heyecan tarifsiz haha 🙂 inş. sende ilk telefonun bundan dolayı olur
zaten tayın isticeksiniz sabret orada olmak çok zordur haberlerde izliyoruz hiç kolay değil allah yardımcın olsun

sevildiğimi biliyorum🙂 Arayan kutlayan herkes sağolsun darısı tüm isteyenlerin başına olsun

tes sen beni aramadın bende aramayacagım trip atıos sana bebişimlee hıhh🙂🙂 doktora bugun gıdeceksın keseyi gorursun ayy cok heyecanlı oluyor bız cuma günü bebişimizi gördük kolunu oynattı doktor gordunuz mu dedı eşimle cok şaşkın ve mutlu olduk ınanılmaz bır duygu 3 hafta sonra cınsıyetı soylerım dedı doktor🙂kızım gelıyor gıbı ama dun dugundede herkes erkek dıyor aman saglıklı olsunda hıc farketmez sabahta tahlıle gıttım ogleden sonra tahlıllerımı alacagım kızlar cok gusel duygular ısteyen herkese nasıp olsun ınsallh tes aşermelerin varmı kuzum