sahile uzan Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #291 Aşk meleği sende eşinle zıtlaşma daha fazla istersen sonra sen üzülcen yine bir iki laf eder ne öyle cevap hiç hoş değil bence
Aşk meleği sende eşinle zıtlaşma daha fazla istersen sonra sen üzülcen yine bir iki laf eder ne öyle cevap hiç hoş değil bence
esennruzgar Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #292 aşkkelebeği' Alıntı: olsun ben bir ajan buldum🙂)heryerı ıncelıyor bir şey bulursa arıcak haberlestık🙂))hehheeeee Genişletmek için tıkla ... ben biliorum bu ajanı galiba tahminlerimde yanılmadıysam
aşkkelebeği' Alıntı: olsun ben bir ajan buldum🙂)heryerı ıncelıyor bir şey bulursa arıcak haberlestık🙂))hehheeeee Genişletmek için tıkla ... ben biliorum bu ajanı galiba tahminlerimde yanılmadıysam
sahile uzan Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #293 Esen sen yapınca banada at kopyalayalım 🙂 bizimde çizelgemiz olsun şimdilik
cimcime eses Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #295 Kocacığımı şehir dışına gönderdim bu gece yalnız yatıcam 🙁(
aşkkelebeği Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #298 sahile uzan' Alıntı: Aşk meleği sende eşinle zıtlaşma daha fazla istersen sonra sen üzülcen yine bir iki laf eder ne öyle cevap hiç hoş değil bence Genişletmek için tıkla ... çok kızgıınm elimde değil
sahile uzan' Alıntı: Aşk meleği sende eşinle zıtlaşma daha fazla istersen sonra sen üzülcen yine bir iki laf eder ne öyle cevap hiç hoş değil bence Genişletmek için tıkla ... çok kızgıınm elimde değil
sahile uzan Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #299 ikranurr' Alıntı: kocacığımı şehir dışına gönderdim bu gece yalnız yatıcam 🙁( Genişletmek için tıkla ... ay allah kavuştursun canım yakın olsam gelirdim ark olurdum sana 🙂
ikranurr' Alıntı: kocacığımı şehir dışına gönderdim bu gece yalnız yatıcam 🙁( Genişletmek için tıkla ... ay allah kavuştursun canım yakın olsam gelirdim ark olurdum sana 🙂
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #300 Olmadı ya biyerde hata yapıyorum ama nerde. yapabilen varmı