Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar ben sıze dun yaptıgım komıklıklerı anlatmadım demı dun ıs cıkısı ıs yerndekı arkd.gelecektı bana iş cıkısı hepberaber bize gittik apartmann onune gelınce anahtarımın olmadıgını farkettım eşimi aradm hemen oda cok uzaktaydı yazık 20 dk sonra koşa koşa geldı buarada bız kapıınn onunde ben mahcup bır sekılde bekledık🙂🙂neyse gecte olsa eve gırebıldık ben kahve yapıcam kahvenızını nasıl ıcersınız dedım orta dedı herkes mutfaga gıttım bır baktım kahve yok kızlara dedm neskafe yapıyım mı bır baktım neskafede yok😀 neyse yan komusuda kahve aldım yaptım
çayı demledım bir süre sonra tabakları hazırladım cayları koydum dagıttım ve oturdum köşeme herkes suratıma bakıyorr bende kızlar buyrun başlayın dıom😀meger sekerle cay kasıklarını unutmuşum
hemen kalkıp aldım buarada bnde kendıme tabak hazırlamıstım anam kekten bır catal aldım oda ne kek taş gbi mübarek kımse yemedi
yani kibarlık olsun azıcık tatılarr ay dedım bugun aksılık ustune aksılık ustelık evede yayan cıkmak zorunda kaldık asansor bozuldu
ayy kızlar cok komık bır mısafır agırlamaktı ya😀

off ütü dedn de bnm ütüler birikti aramzda kim iti yapmayı sevıyorduu bana mısafırlıge gelebılrr dünden kalan muhteşşem kekimden ikram ederim

ben gelirim kelebekcim ütü yapmayı çok severim 🙂

daha evlendiğimden beri hiç ütü birikmedi benim evde,ütülenmemiş bişey görürsem cinlerim tepeme çıkıyo biraz takıntılıyım bu konuda

ama kekten almayım

Kafa yaz önümüz açık renkte güzel siyah vazgeçilmezim oda aslında ikiside güzel al ne olcak bea bu yaşlara gelmiyoruz zaten ne alsan giysen kardır

benim kocacan ikisinide giydirmez giyiside çok karışıcı ve huysuzdur kolsuz ancak tatilde felan dizden en az 4 karış aşağıda giyerim elbiseleri çok severim ama o kadar giyemediklerim varki

pöffffffffff

sen gel bn sana super gusel kekımden yaparım bebegım
yeterkı ütümü yap

ciklet ilk ıkı elbıse guselmış

kızlar dün bnmde eşim kıskanclık krizine grdi yemekhanede falan herkes cok gusel olmuşsun leydi olmuşsun dedii bir daha giymiceksin dedi bana ama karıstırmıyorum pek netıcede acık degıl gusel gıyınorum arada degsklık ıyı oluyor eşimde diyor kımse bnm karıma dönüp ikince kez bakamaz giyinme diyorr ben gıyıyorum sevıyorum kızlar napım 40 yasndamı gıyınıcem

off ütü dedn de bnm ütüler birikti aramzda kim iti yapmayı sevıyorduu bana mısafırlıge gelebılrr dünden kalan muhteşşem kekimden ikram ederim

başına gelenleri okudum canım çok güldüm ya aksilik işte hep üstüste gelir🙂 ben ütü yapmayı hiç sevmem kafa seviyordu. Ben artık kendimce formül buldum biriktirmiyorum 3 gömlek felan ütüleyip gerisini ertesi güne bırakıyorum diğer türlü birikince çok boğuluyorum az az yapayım hergün yapmaya razıyım🙂