Ben de araba almayı düşünüyorum,çok araştırıyorum bütün gün sahibindedeyim 🙂citroen c3 ile toyota auris arasında kaldım ikinci el az yakmayan,dizel bir araba istiyorum 🙂
bence toyota auris bayan arabası yakıt tuketımı benzınlısnde cok ama dızelde uygun yakıyor hayalım beyaz toyota aurıs nasıpse ınsallh bnde cok arastrdm artk her araba hakknda bılgım vr dızellerı en uygun 37.900 buldum benznlı daha uygun 30.000 tl ustelık km yuksek olmayan araclar ancak dızel arabalarıda 100.000 den sonra elınden cıkarman gerekıcek motorları genelde sorunlu olmaya baslıyor cok arastrdm ama denk gelmedı yavrum ıste
HAKLISIN ASLNDA AMA UFAK TEFEK BORCLAR KALDI EH BIDE ARABA ALALIM DIOS YANI BIRAS HAYATIMIZI PLANLIYORUZ TABI NASIP AMA BU AY ADETI IPLE CEKECEGIM SANIRIM😀
yok bizim öyle olmadı ben regldan sonraki bir hafta yumurta felan oluşmaz diye düşündüm o yüzden rahattım ama bugün kızlar dediki bazı kişiler erken yumurtluyormuş 😕
Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bir durum ben şu anda hiç bilemem,hiç hissetmedigim duygular ama evlatlık almak da bir çözüm olabilir yuvalarda annesiz,babasız bir sürü çocuk var onlar alınabilir ya da koruyucu anne-babalık yapılabilir ya da bir çocuk okutabilinir benim babam yapıyor bende bunu yapmayı çok istiyorum
kızlar kusura bakmayın kimseyi kırmak istemiyorum ama bi yorum yapmak istiyorum...
eğer hamile kalırsanız vardır bi hikmeti mutlaka..Allah nasip ederse bunu size ne güzel bi duygu oldugunu düşünün ve şükredin bence..bu bi nimet çünkü her kadına..olmayanları düşünün yıllarca çocugu olmayanları..
eğer çocuk istemiyorsa bi çift önlemini almalı.. haaaa eğer önlemini almıyorsa ben istemiyordum neden oldu dememeli... valla çok ağrıma gidiyo o yüzden yazdım yoksa kimseyi üzmek değil amacım..
kız bız ıstemıos demedık kı planlı degıl dedık düşünüoduk ama ben bıraz daha zamana bırakıyordum olursa bnden ve esımden mutlusu yok bereketylede gelır ınanıorm ama ıste planlı degıl neden bu kadr kızdın behhh
kesinlikle kafaaaaaaaaaa haklısın bende katılıyorum dikkat edeydiniz kızlar biliyorsunuz ki her ilişki bir risktir 🙂
tes seni sanmıyorum sen relax ol adetinde geçikme oalbilir
hormonol
kelebek sende bekle ve gör kuzu olsun arabayı sonra alırsızın belki aynı anda arabada alırsın uğurlu gelir erkek bebiş gelir gibi öyle geçti içimden bak senin ilk bebiş ne olacak acaba
Bende çok araştırdım hep sahibindeyim şimdi birde şöyle düşündüm sıfır almayım çünkü kapısını açtıgım andan iyibaren o araba ikinci el olucak hem kmsi az hemde model yılı yüksek bakıyım dedim ama fiyatlar çok yüksek geldi bende şu anda araştırıyım dedim çünkü yaz sezonu oldugu için fiyatlar yüksek ekime kadar bulmam lazım bu arada altın düşüyor haberiniz olsun
bence toyota auris bayan arabası yakıt tuketımı benzınlısnde cok ama dızelde uygun yakıyor hayalım beyaz toyota aurıs nasıpse ınsallh bnde cok arastrdm artk her araba hakknda bılgım vr dızellerı en uygun 37.900 buldum benznlı daha uygun 30.000 tl ustelık km yuksek olmayan araclar ancak dızel arabalarıda 100.000 den sonra elınden cıkarman gerekıcek motorları genelde sorunlu olmaya baslıyor cok arastrdm ama denk gelmedı yavrum ıste
Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor bir durum ben şu anda hiç bilemem,hiç hissetmedigim duygular ama evlatlık almak da bir çözüm olabilir yuvalarda annesiz,babasız bir sürü çocuk var onlar alınabilir ya da koruyucu anne-babalık yapılabilir ya da bir çocuk okutabilinir benim babam yapıyor bende bunu yapmayı çok istiyorum
ya tweetty hani tvde görüyoruz ya evlatlık alıyorsun büyütüyorsun yıllarca annelik yapıyorsun sonra birisi çıkıp geliyor öz annesi olduğunu söylüyor yada çıkıp gelmesede sen ya çıkıp gelirse diye yürek kalkması ile yaşıyorsun 😕 Zor durum ya Allah herkese kendi çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
yok bizim öyle olmadı ben regldan sonraki bir hafta yumurta felan oluşmaz diye düşündüm o yüzden rahattım ama bugün kızlar dediki bazı kişiler erken yumurtluyormuş 😕