Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bu konuda ALlah da biliyor içimi..
sana bunu anlatamam ama şu insanların hepsi beni çok iyi tanımıs emin ol..hayatımda hiçbirşeyi sindirerek yaşamadım..
hazır cevapçı olmak gibi bi kaygımda olmadı..
ben her zaman ne yapamk istedigimi karsı tarafa anlaışır dilde anlatmaya çalışırım..
zan altında bırakmam..emin ol senin gibi canımı sıkan insanlara gerekli cevabı hep vermişimdir..
bu yüzdende arkamda birsürü eşim dostum var..Ama gün gelicek bana hakkkını helal et diceksin..

neyse tweet sen sağ ben selamet..
sürekli kimsinki kimsinki.. 🙂)
ağız tadımızı kaçırdın..

Hastaneye gittim ilk etapta psikolojim bozuldu herkesin karnı şiş gerile gerile yüüyorlar genxi yaşlısı ,

ama çok cahil bir toplmudayız bilgisizlik ccahillik ne kötü

inanın bende bir çok şeyi burada sizlerin bilgileriyle öğrendim
okumakla bu yaşanan şeylerin hiç alakası yok

bu yüzden çok tşk hepinize bilfilerinizi paylaştığınız için

kimi ilk hamile kimi kaza ile olmuş kimi 4 ay sonra öğrenmiş kiminin sorunu başka
kimi olmasın düşşün diye halı kaldırmış şu bu
konuşuluyor hastanede ister istemez
kadına dedim sağlıocakalrı aile planlamaso var 8 aylık olmuş cinsiyetini yeni öğreneler felan çok bir sdürü

sahilim geçmiş olsun tatlım.konrtol için gitmiştin dimi.
bende korkuyorum bebeğimolmazsa diye ama ezanlar okunuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin.
3 lira evet cnm.3 liraya zaten aman aman yemekçıkmıyordu ama artık onuda vermiorlar.
evden gelicekmiş ya da cepten yencekmiş.
iyice saçmaladılar
ben zaten dnyanı parasını yola veriyorum yemekte alırsam bitcek maaş

Evet derim Çiklet hakkını helal et derim,çünkü ben Allah korkusu olan bir insanım...Sende benim zor zamanımda beni dinledin ama şu da bir gerçekki kişi,kişinin aynasıdır..Gerçekten bazen karşındaki insanı inciltiyosun ama sen bunun farkında olmuyosun.Herkes herkesle anlaşacak ya da iletişim kuracak diye bir durum yok.Gerçek hayatta da zaten ben seninle iletişim kuramazdım bu da bir gerçek...

Tek ben degil sende agzımızı tadını kaçırdın ama bunun farkında olman da güzel ....insanlara bundan sonra biraz daha ılımlı yaklaşırsın 🙂ya da böyle yeri gelir sert kayaya toslarsın