tesadüf Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #26.671 mormenekşem' Alıntı: tesicim kondom kullanmak istemiyosanız eşin dikkat etsin canım takvim yöntemi daha riskli bi yöntem Genişletmek için tıkla ... öyle yapalım madem kızlar beni korkuttu zaten
mormenekşem' Alıntı: tesicim kondom kullanmak istemiyosanız eşin dikkat etsin canım takvim yöntemi daha riskli bi yöntem Genişletmek için tıkla ... öyle yapalım madem kızlar beni korkuttu zaten
Kafa Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #26.672 tesaduf' Alıntı: korkuttunuz beni alacağınız olsun ama ben hapı yeni bıraktım hormonlarım kendine gelmemiştir. Gelmemiştir dimi Genişletmek için tıkla ... orası belli olmaz tes belkide çok doğurgansındır 🙂
tesaduf' Alıntı: korkuttunuz beni alacağınız olsun ama ben hapı yeni bıraktım hormonlarım kendine gelmemiştir. Gelmemiştir dimi Genişletmek için tıkla ... orası belli olmaz tes belkide çok doğurgansındır 🙂
M mormenekşem Forum Okuru 4 Mayıs 2012 #26.673 tesaduf' Alıntı: korkuttunuz beni alacağınız olsun ama ben hapı yeni bıraktım hormonlarım kendine gelmemiştir. Gelmemiştir dimi Genişletmek için tıkla ... VALLA HAP KULLANIRKEN HAMİLE KALANLARI DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURSAK ORASI PEK BELLİ OLMAZ CANIMCIM
tesaduf' Alıntı: korkuttunuz beni alacağınız olsun ama ben hapı yeni bıraktım hormonlarım kendine gelmemiştir. Gelmemiştir dimi Genişletmek için tıkla ... VALLA HAP KULLANIRKEN HAMİLE KALANLARI DA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURURSAK ORASI PEK BELLİ OLMAZ CANIMCIM
M mormenekşem Forum Okuru 4 Mayıs 2012 #26.674 tesaduf' Alıntı: öyle yapalım madem kızlar beni korkuttu zaten Genişletmek için tıkla ... madem hapı bıraktın kondom da istemiyosun bi süre daha da bebiş istemiyosan saldım çayıra mevlam kayıra yapmıycaksın bişeylerden feragat etmek lazım
tesaduf' Alıntı: öyle yapalım madem kızlar beni korkuttu zaten Genişletmek için tıkla ... madem hapı bıraktın kondom da istemiyosun bi süre daha da bebiş istemiyosan saldım çayıra mevlam kayıra yapmıycaksın bişeylerden feragat etmek lazım
C cikletimnerde Forum Okuru 4 Mayıs 2012 #26.675 tescim korkma ben şahsen bişi yoktur diye düşünüyorum ama eşini bu kadr rahatlıga alıştırmanı tavsiye etmiyorum.. ilaçla korunuyodun bu zamana kadr..şimdi bırakda o korunsun cnm benim.. ben şahsen takvim yönteminden korkarım..
tescim korkma ben şahsen bişi yoktur diye düşünüyorum ama eşini bu kadr rahatlıga alıştırmanı tavsiye etmiyorum.. ilaçla korunuyodun bu zamana kadr..şimdi bırakda o korunsun cnm benim.. ben şahsen takvim yönteminden korkarım..
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #26.676 ya tamam korkuttunuz beni yaw bu ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum inşallah hiç gecikmeden gelir yoksa eczaneyi zengin ederim🙂
ya tamam korkuttunuz beni yaw bu ayı nasıl geçireceğim bilmiyorum inşallah hiç gecikmeden gelir yoksa eczaneyi zengin ederim🙂
pineapples Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #26.677 cikletimnerde' Alıntı: tikican hoşgeldin naber Genişletmek için tıkla ... iyi bebemmmm senden naber
C cikletimnerde Forum Okuru 4 Mayıs 2012 #26.679 pineapples' Alıntı: iyi bebemmmm senden naber Genişletmek için tıkla ... iyiylik bebeğim nolsun ugrasıp duruyoruz aynı tas..aynı hamam misali.. kızçe memlekette.. kayınpedere gidip yemek yapcam bugun..
pineapples' Alıntı: iyi bebemmmm senden naber Genişletmek için tıkla ... iyiylik bebeğim nolsun ugrasıp duruyoruz aynı tas..aynı hamam misali.. kızçe memlekette.. kayınpedere gidip yemek yapcam bugun..
M mormenekşem Forum Okuru 4 Mayıs 2012 #26.680 cikletimnerde' Alıntı: iyiylik bebeğim nolsun ugrasıp duruyoruz aynı tas..aynı hamam misali.. kızçe memlekette.. kayınpedere gidip yemek yapcam bugun.. Genişletmek için tıkla ... senin kızçeyle benim kızçede amma gezenti çıktı be çiko tabi buldurlar kayınpederi doyurup ihtiyaçlarını gideren gelinleri rahat rahat geziyolar 🙂))
cikletimnerde' Alıntı: iyiylik bebeğim nolsun ugrasıp duruyoruz aynı tas..aynı hamam misali.. kızçe memlekette.. kayınpedere gidip yemek yapcam bugun.. Genişletmek için tıkla ... senin kızçeyle benim kızçede amma gezenti çıktı be çiko tabi buldurlar kayınpederi doyurup ihtiyaçlarını gideren gelinleri rahat rahat geziyolar 🙂))