kayınbabamda aramış ee sen 20 günlüğüne gelmiyor musun o kadar iznim yokki dedim düğünde bitti hepsi 20 gün kafayı yerim ben orda be düşünmesi bile kramplara yetiyor
ayyyyyy öyle deme kuzu bende çok çok güzel gececek 🙂 insanlar merak ediyorlar heves ediyorlar gelin diye ne güzel inş. çok çok güzel geçerde güzel anılarla gelirsin
Pericim bence 1 ay kala çıkman yeterli ben kınadan bir gün önce ayrıldım izne hatta evdeki o buruk heyecanı görünce acaba bugünde işemi gitsem demiştim ama kıl yün çarşıdaydım
inş. Iş bulursun bebiş evde ilk zmnalar sıkılırsın
toprağım biliyosun ya
sürekli o taraflara gelmem gerekiyo çarşı için e ev orda olcak eksik o alınsın bu alınsın derken
hep işim oralarda
e pazar çarşı kapalı
ondan son 1,5 aydada o işleri bakarım diye düşündüm
bide ramazan ya yorucu olur diye düşündüm
siz tecrübelisiniz akılverim bakem 🙂
Pericim sende dert etme bir aya insan yeni bir kuruyor alıyor seriyor birçok işini bitiriyor herşekilde olur zaten senin çok eksiğin yok çeyiz adına benim herşey tek tek alındı çalışmama rağmen herşeyde yetişti
senin mobilyalar oldu halı perde bunlar bunun içinde bir gününü ayarlasan olur kına mlz zaten çarşıda dolu hani planlı orpgramlı olduuğn sürece hereşyin yetişir biter olur
kafanda kurmalısın ilk neler alman gerek gelnilik işi insan kafasında kuruyor sonra başka bir fikir geldimi vazgeçiyor felan yani beyninde kur planla ben yazıyordum hatta