kuzu valla nasılsan öyle olacaksın ama şöyle gelin gibi şıkır şıkır ol bence ama bilemiyorum gene al işte yanına bi dünya kıyafet giy çıkar 🙂 arnavut gelinleri gibi zaten herkesin gözü senin üzerinde olacak takılarınıda al yanına tak emi kuzum
evet peri sen devam etmeyecekmisin kız düğünden sonra
ben kapalı olduğum için genelde pantolon giymem ne bilim etek daha kolayıma geliyor ama bende kurban bayramında sa-m-su-ma giderken giydim eşofmanı allahım facia gibiydi tabii ben yolculukta uyuyamam bide 12 saat gözümü bile kıprmadım eşim alışık hemen uyur döndüm arkamı bi baktım herkes fosur fosur uyuyor bide bi sıcak oldu otobüs allahım öffff çok sıcak diyorum şöför kapıyor ayyy çok soğuk diyorum hemen sıcacık oluyor ama ölüm gibi geldi şimdide kaynımın düğünü için gideceğiz valla tırsıyorum yawww dönüşte kayınpederimle geldik arabada herkes uyudu eşimde dahil olmak üzere kayınpederim arabayı kullanıyor yok ona yemek için birşeyler veriyorum konuşuyorum falan kız sen niye uyumuyon uyusana yol bitmez yoksa dedi neeeee yok baba sana arkadaş oluyorum çek sağa ben devam edeyim sen uyu dedim gül gül öldü 🙂
yok bebiş haziran ortası taşınıyoruz
sözleşmede 08 haziran teslim diyor bizde ev sahibine 30 haziranda çikacağımızı bildirdik
ama daha günü kesin değil
hadi hayırlısı adaşımm..son 2 ay..
bu arada ben napıcam aban bi akıl verin..
2 hafta vermiyolar..eşimde bu nasıl sistem diyor çıkmamı istiyo bi yandan
kıyamıyoda bana..sıkılırım diye..
bi akıl diyor çıkayım 1 ay tatilimi yapayım..
iş bakarım..
bunlar bensiz yapamaz çağırırlar zaten
hadi hayırlısı adaşımm..son 2 ay..
bu arada ben napıcam aban bi akıl verin..
2 hafta vermiyolar..eşimde bu nasıl sistem diyor çıkmamı istiyo bi yandan
kıyamıyoda bana..sıkılırım diye..
bi akıl diyor çıkayım 1 ay tatilimi yapayım..
iş bakarım..
bunlar bensiz yapamaz çağırırlar zaten
valla kuzu bilemiyorum ki benim eşimde çık çık dedi allahım neydi o gün ya 🙁 ben evde durursam sıkıntıdan patlarım valla büyük konuşmayayım ama eşinenazikçe anlat herkes 1 hafta kullanıyor de kuzu çalış çalış çalışmak gibisi yok valla
kayınbabamda aramış ee sen 20 günlüğüne gelmiyor musun o kadar iznim yokki dedim düğünde bitti hepsi 20 gün kafayı yerim ben orda be düşünmesi bile kramplara yetiyor