cimcime eses Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2012 #26.241 ŞIPIDIK' Alıntı: Selam kızlar... Çalışıyosunuz bugün demekki kolay gelsin... İşçi bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... Bugünün bayram olarak değerlendirilmesi ne kadar güzel, hep kötü anardık ama bu sene heryerde kutlanıyor...
ŞIPIDIK' Alıntı: Selam kızlar... Çalışıyosunuz bugün demekki kolay gelsin... İşçi bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... Bugünün bayram olarak değerlendirilmesi ne kadar güzel, hep kötü anardık ama bu sene heryerde kutlanıyor...
tesadüf Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2012 #26.242 ŞIPIDIK' Alıntı: Selam kızlar... Çalışıyosunuz bugün demekki kolay gelsin... İşçi bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım ya topiğin adı şıpıdıkla sohbet ama şıpıdık yok artık😕 özlüyoruz biz seni evde durumlar nasıl canım?
ŞIPIDIK' Alıntı: Selam kızlar... Çalışıyosunuz bugün demekki kolay gelsin... İşçi bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım ya topiğin adı şıpıdıkla sohbet ama şıpıdık yok artık😕 özlüyoruz biz seni evde durumlar nasıl canım?
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2012 #26.243 tesaduf' Alıntı: benim gittiğim yere mi gideceksin sahil Genişletmek için tıkla ... yok tes şev-kete yeni ek binasına
tesaduf' Alıntı: benim gittiğim yere mi gideceksin sahil Genişletmek için tıkla ... yok tes şev-kete yeni ek binasına
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2012 #26.244 şıpıdık' Alıntı: selam kızlar... çalışıyosunuz bugün demekki kolay gelsin... Işçi bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... slm şıpı ya sorma valla eşim de sıkılmış diyor bıktım senin tatilsiz günlerinden geçmiyor zaman çık boşver tatil de bugün
şıpıdık' Alıntı: selam kızlar... çalışıyosunuz bugün demekki kolay gelsin... Işçi bayramınız kutlu olsun. Genişletmek için tıkla ... slm şıpı ya sorma valla eşim de sıkılmış diyor bıktım senin tatilsiz günlerinden geçmiyor zaman çık boşver tatil de bugün
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2012 #26.245 Ikra sen yine hamilesin iki canlısın ağırlığı vardır mutlaka ama benimde senden farkım olmuyor bazen inan yorgun bitkin gibi görüyorum kendimi bazen eve zor atıyorum hele birde yaz geldimi çekilmez hal oluyor
Ikra sen yine hamilesin iki canlısın ağırlığı vardır mutlaka ama benimde senden farkım olmuyor bazen inan yorgun bitkin gibi görüyorum kendimi bazen eve zor atıyorum hele birde yaz geldimi çekilmez hal oluyor
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mayıs 2012 #26.246 günaydın tatilciler 🙂 günaydın emektaşlarım naber nasılsınız görüşmeyeli
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Mayıs 2012 #26.247 günaydın kuzuşlarr sizi çok özledim dönüp dolaşıp geldik yine işler çok yoğun off
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Mayıs 2012 #26.248 günaydın kızlar ben 4 gibi çıktım dün. Eşimle dolaştım birazcık çarşıyı özlemişim iyi geldi
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mayıs 2012 #26.249 ben tam mesai yaptım allahtan eşim yemeklri halletmiş çamaşırarı katlaıp koymuş sağolsun