C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #26.212 tesaduf' Alıntı: ciklet bu çok güzel haber bol bol gezin acısını çıkartın Genişletmek için tıkla ... öyle yapıcaz nasp olursa tesim..sapancaya gidelim diyo eşim bakalım 🙂
tesaduf' Alıntı: ciklet bu çok güzel haber bol bol gezin acısını çıkartın Genişletmek için tıkla ... öyle yapıcaz nasp olursa tesim..sapancaya gidelim diyo eşim bakalım 🙂
Kafa Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.213 herkese iyi akşamlar kızlarrrrr 🙂 yarın güzel bir gün olsun herkes için
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mayıs 2012 #26.214 günaydın emektaşlarım bugün bizim günümüz çalışşşşşşşşşş çalış işleyen demir pas tutmaz gibi avuntulardayım günaydın kızlar
günaydın emektaşlarım bugün bizim günümüz çalışşşşşşşşşş çalış işleyen demir pas tutmaz gibi avuntulardayım günaydın kızlar
tesadüf Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2012 #26.215 günaydın sahilcim bugün biz ve ustalarımız çalışıyor öğrenci ve öğretmenler yatıyor nasıl işçi bayramı anlamadım🙂
günaydın sahilcim bugün biz ve ustalarımız çalışıyor öğrenci ve öğretmenler yatıyor nasıl işçi bayramı anlamadım🙂
pineapples Hamiş Melek 1 Mayıs 2012 #26.217 günaydın kızlar işçi bayramımız kutlu olsun her zamanki gibi çalışıyoruz
pineapples Hamiş Melek 1 Mayıs 2012 #26.218 tesaduf' Alıntı: çizelgeye bakınca farkettim 7 aylık olmuşuz bugün Genişletmek için tıkla ... allah nice nice 7 aylar 7 yıllar 70 yıllar nasip eylesin tes
tesaduf' Alıntı: çizelgeye bakınca farkettim 7 aylık olmuşuz bugün Genişletmek için tıkla ... allah nice nice 7 aylar 7 yıllar 70 yıllar nasip eylesin tes
tesadüf Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2012 #26.219 amin hepimiz için inşallah evlilik çok güzel şeymiş ya iyiki evlenmişim 🙂