C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #26.201 kızlarrr yarın bizede tatil şükür.. eşimle geçireceğiim ikinci tatil
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.202 sahile uzan' Alıntı: Canım benim bir kaçı patlak çıktı götürdüm almadılar birde misafir geldi açtım birde çat patladı yırtıldı lazım bana bol miktarsa kışlıklarımda çekilecek 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben çok memnunum 1 yorgan bir yastık alıyor. 2 yorgan 2 yastık hurcunu 9 liraya almıştım. Kışlıkların yanında kabanları bile doldursam alır, diasa varsa orayada bir bak istersen canım.
sahile uzan' Alıntı: Canım benim bir kaçı patlak çıktı götürdüm almadılar birde misafir geldi açtım birde çat patladı yırtıldı lazım bana bol miktarsa kışlıklarımda çekilecek 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben çok memnunum 1 yorgan bir yastık alıyor. 2 yorgan 2 yastık hurcunu 9 liraya almıştım. Kışlıkların yanında kabanları bile doldursam alır, diasa varsa orayada bir bak istersen canım.
pineapples Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.203 ayyyy kuzummmm çikommmm çok sevindim canımmmm ohhhhh çok güzel bir gün geçirirsiniz inş.
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #26.204 pineapples' Alıntı: ayyyy kuzummmm çikommmm çok sevindim canımmmm ohhhhh çok güzel bir gün geçirirsiniz inş. Genişletmek için tıkla ... sağol cnm benim oda çok sevinicek 🙂) çok mutlu oldum buna çok ihtiyacım vardı..
pineapples' Alıntı: ayyyy kuzummmm çikommmm çok sevindim canımmmm ohhhhh çok güzel bir gün geçirirsiniz inş. Genişletmek için tıkla ... sağol cnm benim oda çok sevinicek 🙂) çok mutlu oldum buna çok ihtiyacım vardı..
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.205 Öyle uykum varki eşim işten geldi hemen uyudu, bu saatlerde uyuyunca kafam kazan gibi oluyor, kürdan takıcam şimdi gözlerime...
Öyle uykum varki eşim işten geldi hemen uyudu, bu saatlerde uyuyunca kafam kazan gibi oluyor, kürdan takıcam şimdi gözlerime...
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.206 Çikletcim böyle haberler beni bile heyecanlandırıyor, eski günler aklıma geliyor, yarım gün tatil olsa bile havalara uçardım 🙂
Çikletcim böyle haberler beni bile heyecanlandırıyor, eski günler aklıma geliyor, yarım gün tatil olsa bile havalara uçardım 🙂
pineapples Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.207 ikranurr' Alıntı: Öyle uykum varki eşim işten geldi hemen uyudu, bu saatlerde uyuyunca kafam kazan gibi oluyor, kürdan takıcam şimdi gözlerime... Genişletmek için tıkla ... ben uyuyorum ayakta 🙂
ikranurr' Alıntı: Öyle uykum varki eşim işten geldi hemen uyudu, bu saatlerde uyuyunca kafam kazan gibi oluyor, kürdan takıcam şimdi gözlerime... Genişletmek için tıkla ... ben uyuyorum ayakta 🙂
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.209 pineapples' Alıntı: sırtımada mis gibi güneş vuruyor ohhhhhhh Genişletmek için tıkla ... Ev dağınık olmasa kıvrılırım yarım saatliğine eşimin yanına...
pineapples' Alıntı: sırtımada mis gibi güneş vuruyor ohhhhhhh Genişletmek için tıkla ... Ev dağınık olmasa kıvrılırım yarım saatliğine eşimin yanına...
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #26.210 ikranurr' Alıntı: Çikletcim böyle haberler beni bile heyecanlandırıyor, eski günler aklıma geliyor, yarım gün tatil olsa bile havalara uçardım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ahh canım doğru insan yarım gün bile olsa dinleneyim diyor.. çocuk gibi seviniyoz napalım
ikranurr' Alıntı: Çikletcim böyle haberler beni bile heyecanlandırıyor, eski günler aklıma geliyor, yarım gün tatil olsa bile havalara uçardım 🙂 Genişletmek için tıkla ... ahh canım doğru insan yarım gün bile olsa dinleneyim diyor.. çocuk gibi seviniyoz napalım