bey_zaa Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.171 pineapples' Alıntı: hiç yapmak istemiyorum aslında hatırlarsanız o benim doğum günümü bile kutlamamıştı hatta ve hatta o gün benimle kavga etmişti o gün geliyor aklıma ve kutlayasım gelmiyor nedense 🙁 Genişletmek için tıkla ... aaaaa hatırlamamışmıydıı hiç haberim yok boşver kuzum sen yap süprizini utanır belki 🙂
pineapples' Alıntı: hiç yapmak istemiyorum aslında hatırlarsanız o benim doğum günümü bile kutlamamıştı hatta ve hatta o gün benimle kavga etmişti o gün geliyor aklıma ve kutlayasım gelmiyor nedense 🙁 Genişletmek için tıkla ... aaaaa hatırlamamışmıydıı hiç haberim yok boşver kuzum sen yap süprizini utanır belki 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #26.172 tes hoşgeldin cnm pinem bende sürpriz yapıp eşini utandırmandan yanayım kuzucum..
tesadüf Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.173 cikletimnerde' Alıntı: tes hoşgeldin cnm pinem bende sürpriz yapıp eşini utandırmandan yanayım kuzucum.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum tatlım yine yine yeniden jet pcim ile sizlerleyim🙂
cikletimnerde' Alıntı: tes hoşgeldin cnm pinem bende sürpriz yapıp eşini utandırmandan yanayım kuzucum.. Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum tatlım yine yine yeniden jet pcim ile sizlerleyim🙂
pineapples Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.174 bey_zaa' Alıntı: aaaaa hatırlamamışmıydıı hiç haberim yok boşver kuzum sen yap süprizini utanır belki 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne bilim kuzum bi yanım yap diyor bi yanım yapma ama yaparım herhalde ya sevinir canım benimmmmm cikletimnerde' Alıntı: tes hoşgeldin cnm pinem bende sürpriz yapıp eşini utandırmandan yanayım kuzucum.. Genişletmek için tıkla ... ne yapıcan kuzu ya utansınlar krolarrrrrr
bey_zaa' Alıntı: aaaaa hatırlamamışmıydıı hiç haberim yok boşver kuzum sen yap süprizini utanır belki 🙂 Genişletmek için tıkla ... ne bilim kuzum bi yanım yap diyor bi yanım yapma ama yaparım herhalde ya sevinir canım benimmmmm cikletimnerde' Alıntı: tes hoşgeldin cnm pinem bende sürpriz yapıp eşini utandırmandan yanayım kuzucum.. Genişletmek için tıkla ... ne yapıcan kuzu ya utansınlar krolarrrrrr
pineapples Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.176 Oy Gelin - Eylem Aktaş (Umutsuz Ev Kadınları) - YouTube hepiniz açıp dinleyin ve ağlayınnnnnn zaaaaa
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.177 Ay akşam oluyor gidip yatıcam bunu isityorum çok isityorum ama kesin birşey çıkıyordur yada çıkacaktır
Ay akşam oluyor gidip yatıcam bunu isityorum çok isityorum ama kesin birşey çıkıyordur yada çıkacaktır
bey_zaa Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.178 pineapples' Alıntı: Oy Gelin - Eylem Aktaş (Umutsuz Ev Kadınları) - YouTube hepiniz açıp dinleyin ve ağlayınnnnnn zaaaaa Genişletmek için tıkla ... nie ağlatıyon kız millletii bence siz İzmirli taylan -kaynana | İzlesene.com Video bunu dinleyinde coşunn aaa
pineapples' Alıntı: Oy Gelin - Eylem Aktaş (Umutsuz Ev Kadınları) - YouTube hepiniz açıp dinleyin ve ağlayınnnnnn zaaaaa Genişletmek için tıkla ... nie ağlatıyon kız millletii bence siz İzmirli taylan -kaynana | İzlesene.com Video bunu dinleyinde coşunn aaa
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.179 Eskiden hatıra defteri vardı ne yazardık arkadaşlarla 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.180 Beyza biz kayınvalidelere kızçe diyoruz sende kızçene yakın mı oturuyorsun