bey_zaa Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.151 pineapples' Alıntı: yada gerçekten mesai kalsamda hiç birşey yapmasam mı ? ne diyorsunuz Genişletmek için tıkla ... saçmalama bee git süpriz yap kocacına 😀
pineapples' Alıntı: yada gerçekten mesai kalsamda hiç birşey yapmasam mı ? ne diyorsunuz Genişletmek için tıkla ... saçmalama bee git süpriz yap kocacına 😀
pineapples Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.152 ne zaman aldıkki yarın alacağız kuzu mesai 🙂 akşam 6,5 tan sonra kaldığımızda alıyoruz biz genelde 🙂
pineapples Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.153 kızlar tes nerde bugün yaw hiç görmedim sabahtan beri kötü birşey yoktur umarım arasanıza bi bende nosu yok
kızlar tes nerde bugün yaw hiç görmedim sabahtan beri kötü birşey yoktur umarım arasanıza bi bende nosu yok
tesadüf Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.154 selam kızlar ben geldim formatlanmış geldi kasa çok hızlanmış vallahi bayıldım
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.155 Sabah yazdım ya pc kasasını tamire vermiş diye pineeeeeeee
M mormenekşem Forum Okuru 30 Nisan 2012 #26.156 pineapples' Alıntı: yada gerçekten mesai kalsamda hiç birşey yapmasam mı ? ne diyorsunuz Genişletmek için tıkla ... yok artık neden öyle yapıcaksın yaa git evine sürpriz yap kocacına biz kendimiz naza çekeriz bişey yapmayız sonra kocalardan sürpriz bekleriz biz yapalım ki öğrensinler bebişim boşver yap sen
pineapples' Alıntı: yada gerçekten mesai kalsamda hiç birşey yapmasam mı ? ne diyorsunuz Genişletmek için tıkla ... yok artık neden öyle yapıcaksın yaa git evine sürpriz yap kocacına biz kendimiz naza çekeriz bişey yapmayız sonra kocalardan sürpriz bekleriz biz yapalım ki öğrensinler bebişim boşver yap sen
tesadüf Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.157 pineapples' Alıntı: kızlar tes nerde bugün yaw hiç görmedim sabahtan beri kötü birşey yoktur umarım arasanıza bi bende nosu yok Genişletmek için tıkla ... canım pc ci kasamı almıştı formatlamak için az önce getirdi ben sabah sahile mesaj attım durumu bildirdim söylemiştir o
pineapples' Alıntı: kızlar tes nerde bugün yaw hiç görmedim sabahtan beri kötü birşey yoktur umarım arasanıza bi bende nosu yok Genişletmek için tıkla ... canım pc ci kasamı almıştı formatlamak için az önce getirdi ben sabah sahile mesaj attım durumu bildirdim söylemiştir o
pineapples Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.159 sahile uzan' Alıntı: Sabah yazdım ya pc kasasını tamire vermiş diye pineeeeeeee Genişletmek için tıkla ... anam ben görmedim yaw geldi zati şimdi tesaduf' Alıntı: canım pc ci kasamı almıştı formatlamak için az önce getirdi ben sabah sahile mesaj attım durumu bildirdim söylemiştir o Genişletmek için tıkla ... hmmmm şimdi dedi beya ben görmedim yazdığını kuzu hadi rahatladın şimdi hızlı hızlı takip edersin kız 🙂
sahile uzan' Alıntı: Sabah yazdım ya pc kasasını tamire vermiş diye pineeeeeeee Genişletmek için tıkla ... anam ben görmedim yaw geldi zati şimdi tesaduf' Alıntı: canım pc ci kasamı almıştı formatlamak için az önce getirdi ben sabah sahile mesaj attım durumu bildirdim söylemiştir o Genişletmek için tıkla ... hmmmm şimdi dedi beya ben görmedim yazdığını kuzu hadi rahatladın şimdi hızlı hızlı takip edersin kız 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #26.160 PİNE İYİ TAKİP ETMİYORSUN BAK HIMMMMMMMMM SABAH DAHA GÜNAYDIN DEMEDEN TESİ YAZDIM AAAAAAAAAAAAA :örgü: PİNEDEN TOPİĞE PİNEDEN TOPİĞEEEE
PİNE İYİ TAKİP ETMİYORSUN BAK HIMMMMMMMMM SABAH DAHA GÜNAYDIN DEMEDEN TESİ YAZDIM AAAAAAAAAAAAA :örgü: PİNEDEN TOPİĞE PİNEDEN TOPİĞEEEE