Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

twety gerçekten öyle insanların bir tarfları oynamış yani bir embesilliklitir gidiyor inan herkeste öyle dangalak insanalr mevcut yapacak bişey var oda muhataba almamak

Allah hepimizin gönlüne ggöre versin kızlar. Çektiğim yere kadar çekicem. Annemin kardeşimin haberi var olaydan. Eşimle birlikte gittik konuştuk. Ben o gün annemlere gidicektim eşim bırakmadı. Annemler onun seni kovmaya hakkı yok diyolar orası senin evin diyolar eşimde öle diyo. Annemin konuşması fayda etmez. Bu kadın dik kafalı çünkü. Biraz daha olaylar kötüleşirse bişeyler olur ama ne olur bilmiyorum. Allah hakkımızda hayırlısını versin. Niki senin dediğin gibi bu kadın kendini şu an dolduruyor sürekli kendi kendine konuşuyor mır mır söyleniyor kendi içinde fırtına öncesi sessizlik olabilir. Tweet bende pişmanım aynı evde olduğuma keşke evlenmeseydim dedim ilk defa eşimi çok sevmeme rağmen.

beyza sen en iyisi kısacası anlat kendini

selam kızlar beyza ben 25 yaşındayım 2010 yılında evlendim yaklaşım 6 ay önce hamile kaldım süpriz oldu bize beklemiyoduk hiç ama malesef kötü sonuçlandı dış gebelik oldum ve ameliyat oldum bi tüpüm alındı 2 ay önce tekrar anne olacağımı öğrendim rabbim tekrar bu güzel duyguyu nasip etti bize herşey yolunda şimdi çok şükür çalışmıyorum evdeyim 3 ay önce şirket kapandı ve çıktım şimdilik evdeyim doğumdan sonra çalışacam nasip olursa şimdilik böyle şuan tek düşüncem bebiişim rabbaim sağ salim kucağıma almayı nasip eder Allahım isteyen herkese nasip etsin sizleri tanıdığım için çok mutluyum 🙂

şıpıdık canım benim ne olcak böyle peki nereye kadr..
canım nolur düşünmemeye çalış..
sağlığın elden giderse feriştah olsa düzeltmez seni..takma cnm işlerini hallet at dısarı kendini..