Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızlar size birşey anlatacagım;dün uyandım evi süpürdüm,sildim annem ameliyatlı biliyorsunuz o yüzden ona iş yaptırmıyoruz neyse keşke arabam olsada haniii götürebilsem bir yerlere havalar da ısındı,çok bunaldı...Bende maaşımı ayın başında alıyorum almışkende anneme hediyesini alıyım dedim....Annemde mutfaga küçük led tvlerden istiyordu...Avm'ye gittim Teknosa'da turuncu indirimi varmış,çok uygun bir fiyata Samsung led tv aldım....Ama şimdi vermedim annenler gnünde verecegim 🙂))Neyse öglende erkek arkadasımla yemek yedik.Benim en yakın arkadasım aradı.Nerdesin dedi.Ben de avmdeyim ama birazdan eve geçerim dedi.O da annene geçmiş olsuna gelicem dedi.Ben de bak ben seni bir aydır görmüyorum,bir saat daha bekle hep beraber otururuz dedi.Yok,yok ben şimdi gidicem dedim.Ben de peki dedim.Neyse bu kişiyi ben yalnız kalmasın diye komşumla tanıştırdım.Hemen yan dairede oturuyor bana haber vermeden orda oturmuşlar,akşam da beni arıyorlar hadiii parka gidelim,yürüyüş yapalım diye.Komşuma da söylememi istediler.Ben de dedimki kusura bakmada o program yaparken bana haber vermiyorda ben şimdi parka giderken ona mı haber vericem dedim.Ama ben haber verdim falan dedi.O zaman ara söyle ben onun gelmesini istemiyorum dedim.Neyse beni parka çagıran kendisi bizde gittik ...Başım agrıyorda,duramıyorum da.Madem öyle çıkma dışarıya biz seni zorla çagırmadık kiii.Ben bir ilişkiye başladım kıskançlıkmıdır nedir anlamadım kızın bana karşı tavırları değişti

mal kıskanç insanlardan nefret ediyorum muhatap olma kuzu salla valla tripli şey