C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #25.991 nickimi kim yedi' Alıntı: ben anneme hiç demiyorum bekletiye girmesin diye🙂) Genişletmek için tıkla ... bende demiyorum bişi..Allah korusun istiyoruz deyip beklenti içine girer ya olmazsa..benden daha fazla üzülür diye.. ama ne biliyim soruyo..
nickimi kim yedi' Alıntı: ben anneme hiç demiyorum bekletiye girmesin diye🙂) Genişletmek için tıkla ... bende demiyorum bişi..Allah korusun istiyoruz deyip beklenti içine girer ya olmazsa..benden daha fazla üzülür diye.. ama ne biliyim soruyo..
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.992 twettysale' Alıntı: Sahilll eşini çok seviyorlar sanırım sürekli dogum günü yapmışlar faceden gördüm 🙂) Genişletmek için tıkla ... sorma ya üçgün güç gece cuma cumartesi pazar günü görsen vur patlasın çal oynasın oldu resmen şarkılar türküler değişik geçti
twettysale' Alıntı: Sahilll eşini çok seviyorlar sanırım sürekli dogum günü yapmışlar faceden gördüm 🙂) Genişletmek için tıkla ... sorma ya üçgün güç gece cuma cumartesi pazar günü görsen vur patlasın çal oynasın oldu resmen şarkılar türküler değişik geçti
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #25.993 sahile uzan' Alıntı: hafta sonu çok hızlı geçti yarın tatil oalydı iyi olacaktı Genişletmek için tıkla ... bende işteyim ne yazıkki..
sahile uzan' Alıntı: hafta sonu çok hızlı geçti yarın tatil oalydı iyi olacaktı Genişletmek için tıkla ... bende işteyim ne yazıkki..
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.994 nickimi kim yedi' Alıntı: nasıl ya yarın tatil değil mi🙂) kuzu Genişletmek için tıkla ... değil kuzu arasana burayı de ben so-yal güv-likten arıyorum felan imdadıma yetiş 🙂 kurtar beni bu durumdan
nickimi kim yedi' Alıntı: nasıl ya yarın tatil değil mi🙂) kuzu Genişletmek için tıkla ... değil kuzu arasana burayı de ben so-yal güv-likten arıyorum felan imdadıma yetiş 🙂 kurtar beni bu durumdan
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Nisan 2012 #25.995 sahile uzan' Alıntı: değil kuzu arasana burayı de ben so-yal güv-likten arıyorum felan imdadıma yetiş 🙂 kurtar beni bu durumdan Genişletmek için tıkla ... benide benideeeee
sahile uzan' Alıntı: değil kuzu arasana burayı de ben so-yal güv-likten arıyorum felan imdadıma yetiş 🙂 kurtar beni bu durumdan Genişletmek için tıkla ... benide benideeeee
sahile uzan Daimi Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.996 annemde nefes alış verişimi takip ediyor resmen 🙂 nefes alıp verme zor olurmuş ya 🙂 geçen diyor sahil derin nefes alıyor (bilse merdivenlerden zıplaya zıpalaya çıktığımı) bişeysimi var babam demiş anneme yok dedim koştum merdivenlerden dedim gizli ajan
annemde nefes alış verişimi takip ediyor resmen 🙂 nefes alıp verme zor olurmuş ya 🙂 geçen diyor sahil derin nefes alıyor (bilse merdivenlerden zıplaya zıpalaya çıktığımı) bişeysimi var babam demiş anneme yok dedim koştum merdivenlerden dedim gizli ajan
twettysale Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.997 Teşekkür ederim sahilim,benim erkek arkadasım face'i sevmiyor,hiç sevmiyor neyse bende o yazıyı bir kitapta okudum çok hoşuma gitti,dedim paylaşıyım bir baktım benimkide Aşk'a gelmiş,altına yorumlar yazmış görünce çok şaşırdım 🙂) Pine kan testi yapsana artık 🙂)
Teşekkür ederim sahilim,benim erkek arkadasım face'i sevmiyor,hiç sevmiyor neyse bende o yazıyı bir kitapta okudum çok hoşuma gitti,dedim paylaşıyım bir baktım benimkide Aşk'a gelmiş,altına yorumlar yazmış görünce çok şaşırdım 🙂) Pine kan testi yapsana artık 🙂)
twettysale Yeni Üye Üye 30 Nisan 2012 #25.999 Ben doğum günü kutlamayı sevmiyorum 🙁((yaşlanıyoruz işte nesini kutlayalımki demiii 🙂))
nickimi kim yedi Hamiş Melek 30 Nisan 2012 #26.000 sahile uzan' Alıntı: değil kuzu arasana burayı de ben so-yal güv-likten arıyorum felan imdadıma yetiş 🙂 kurtar beni bu durumdan Genişletmek için tıkla ... ya da diyeyeim paranı versinler🙂)
sahile uzan' Alıntı: değil kuzu arasana burayı de ben so-yal güv-likten arıyorum felan imdadıma yetiş 🙂 kurtar beni bu durumdan Genişletmek için tıkla ... ya da diyeyeim paranı versinler🙂)