Kafa Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.811 melodicim sen nede sormuştun canım aklıma takıldı (zaten aklıma takılmayan bi şeye daha rastalamadım )
melodicim sen nede sormuştun canım aklıma takıldı (zaten aklıma takılmayan bi şeye daha rastalamadım )
pineapples Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.812 Kafa' Alıntı: hayırlı zamana eğer buysa inşallah hamilesindir kuzu 🙂 Genişletmek için tıkla ... herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum en yakın arkadaşım şuanda 7 haftalık hamiş dedim ya dün kalp atışlarını dinlemeye gitmişler allahım yarabbimmmm ya sağlıkla alsın kucağına inş.
Kafa' Alıntı: hayırlı zamana eğer buysa inşallah hamilesindir kuzu 🙂 Genişletmek için tıkla ... herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum en yakın arkadaşım şuanda 7 haftalık hamiş dedim ya dün kalp atışlarını dinlemeye gitmişler allahım yarabbimmmm ya sağlıkla alsın kucağına inş.
Melodie Yeni Üye Üye 27 Nisan 2012 #25.813 pine ya ne kandırıkcılık yapıyosun aşk olsun bizim denemeye başlamamıza 2 ay kaldı, şimdiden heyecan yaptım
pine ya ne kandırıkcılık yapıyosun aşk olsun bizim denemeye başlamamıza 2 ay kaldı, şimdiden heyecan yaptım
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Nisan 2012 #25.814 Pine hep aynı heyecanı yaratıyorsun kız bu sefer hamiş olunca kandırıyorsun sancaz
Melodie Yeni Üye Üye 27 Nisan 2012 #25.815 Kafa' Alıntı: melodicim sen nede sormuştun canım aklıma takıldı (zaten aklıma takılmayan bi şeye daha rastalamadım ) Genişletmek için tıkla ... biraz alıngansın ya kuzu o yüzden sordum acaba dedim tek cocuktu hiç rakibi yoktu ilgiye fazla alışıktı ondan mı ama değilmiş
Kafa' Alıntı: melodicim sen nede sormuştun canım aklıma takıldı (zaten aklıma takılmayan bi şeye daha rastalamadım ) Genişletmek için tıkla ... biraz alıngansın ya kuzu o yüzden sordum acaba dedim tek cocuktu hiç rakibi yoktu ilgiye fazla alışıktı ondan mı ama değilmiş
_smasher_ Yeni Üye Üye 27 Nisan 2012 #25.816 Eğer Kpss den istediğim puanı alamazsam bizde Eylül gibi denemeye başlıycaz sanırım. Eşimin baskısına dayanamıyorum artık 🙂
Eğer Kpss den istediğim puanı alamazsam bizde Eylül gibi denemeye başlıycaz sanırım. Eşimin baskısına dayanamıyorum artık 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 27 Nisan 2012 #25.817 pine ayıp değilmi arkadasım bizi kandırıyosun..valla ben bile inandım ben seni bi keklicem görcen ..
pineapples Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.818 sahile uzan' Alıntı: Pine hep aynı heyecanı yaratıyorsun kız bu sefer hamiş olunca kandırıyorsun sancaz Genişletmek için tıkla ... allah seni ne etsin emi kız çıkarsa hemen diyeceğim size ama sanki olacağım kuzu öyle bir ağrım var
sahile uzan' Alıntı: Pine hep aynı heyecanı yaratıyorsun kız bu sefer hamiş olunca kandırıyorsun sancaz Genişletmek için tıkla ... allah seni ne etsin emi kız çıkarsa hemen diyeceğim size ama sanki olacağım kuzu öyle bir ağrım var
Kafa Hamiş Melek 27 Nisan 2012 #25.819 Melodie' Alıntı: biraz alıngansın ya kuzu o yüzden sordum acaba dedim tek cocuktu hiç rakibi yoktu ilgiye fazla alışıktı ondan mı ama değilmiş Genişletmek için tıkla ... hee anladım yapım bı heralde canım 😀
Melodie' Alıntı: biraz alıngansın ya kuzu o yüzden sordum acaba dedim tek cocuktu hiç rakibi yoktu ilgiye fazla alışıktı ondan mı ama değilmiş Genişletmek için tıkla ... hee anladım yapım bı heralde canım 😀
C cikletimnerde Forum Okuru 27 Nisan 2012 #25.820 Melodie' Alıntı: biraz alıngansın ya kuzu o yüzden sordum acaba dedim tek cocuktu hiç rakibi yoktu ilgiye fazla alışıktı ondan mı ama değilmiş Genişletmek için tıkla ... psikolog olcak karısın adaşda ahh ahh hakkını yemişler seviyorum snei 😉
Melodie' Alıntı: biraz alıngansın ya kuzu o yüzden sordum acaba dedim tek cocuktu hiç rakibi yoktu ilgiye fazla alışıktı ondan mı ama değilmiş Genişletmek için tıkla ... psikolog olcak karısın adaşda ahh ahh hakkını yemişler seviyorum snei 😉