bizde senden çok şey öğreniyoruz kuzum özelliklede mutfak konusunda sofra düzeni konusunda da bilginden yararlanmak istediğim için sofranın fotosunu bekliyorum benim amsam mı dar bardaklarım mı büyük anlaamdım ortaya birşey koymaya yer kalmıyor bende tabaklara koyuyorum mezeleri
🙂 devam bacım devam 🙂 benimki gececi çalışıyor ya denk getiremiyoruz herhalde 🙂 ama 1 haftadır karnım ve belim çok ağrıyor benim kızlar anlamadım valla ayın 23 ünde olmam lazım bakalım bekleyeceğiz ümitliyim bu ay 🙂
rabbim bilirde kızım olmadını istiyorum yawww gerçi eli ayağı sağlıklı olsun ama kız olursa çok daha güzel olur 🙂 sipariş verdik bakalım ne zaman gelecek
🙂 devam bacım devam 🙂 benimki gececi çalışıyor ya denk getiremiyoruz herhalde 🙂 ama 1 haftadır karnım ve belim çok ağrıyor benim kızlar anlamadım valla ayın 23 ünde olmam lazım bakalım bekleyeceğiz ümitliyim bu ay 🙂
ay hadi inşallah bende çalışmalara başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı olsa gerek ama ben beklerken kesin çatlarım regl zamanını getiremem
ay hadi inşallah bende çalışmalara başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı olsa gerek ama ben beklerken kesin çatlarım regl zamanını getiremem
bakalım kuzum artık oluruna bıraktık dedim ya vakti saati gelince nasip olur inş. rabbim isteyen herkese nasip eylesin inş. tez vakitte sanada cimcim bir kız evladı versin