armaganım Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #23.771 günaydın günaydın günaydın mutlu ve huzur dolu günler hayırlı cumalar...
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Nisan 2012 #23.773 günaydın kızlar hayırlı cumalar sakın haftanın son günü gibi laflar etmeyin oyarım
nickimi kim yedi Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #23.774 günaydın bebişlerrrrrrrrrr havalar açtı ohh ohh dün çıkışta pazara gittim heryerimi kesiyorlar sanki yarında misafilerim :şerefe:
günaydın bebişlerrrrrrrrrr havalar açtı ohh ohh dün çıkışta pazara gittim heryerimi kesiyorlar sanki yarında misafilerim :şerefe:
C cikletimnerde Forum Okuru 13 Nisan 2012 #23.775 tesaduf' Alıntı: günaydın kızlar hayırlı cumalar sakın haftanın son günü gibi laflar etmeyin oyarım Genişletmek için tıkla ... günaydınn hayırlı cumalar haftanın son gününden bir önceki günden kucak dolusu öpücüklerimi ve sevgilerimi yolluyorum sizlere
tesaduf' Alıntı: günaydın kızlar hayırlı cumalar sakın haftanın son günü gibi laflar etmeyin oyarım Genişletmek için tıkla ... günaydınn hayırlı cumalar haftanın son gününden bir önceki günden kucak dolusu öpücüklerimi ve sevgilerimi yolluyorum sizlere
tesadüf Yeni Üye Üye 13 Nisan 2012 #23.776 cikletimnerde' Alıntı: günaydınn hayırlı cumalar haftanın son gününden bir önceki günden kucak dolusu öpücüklerimi ve sevgilerimi yolluyorum sizlere Genişletmek için tıkla ... heh şöyle aferin
cikletimnerde' Alıntı: günaydınn hayırlı cumalar haftanın son gününden bir önceki günden kucak dolusu öpücüklerimi ve sevgilerimi yolluyorum sizlere Genişletmek için tıkla ... heh şöyle aferin
pineapples Hamiş Melek 13 Nisan 2012 #23.780 günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize nasılsınız ben çok yoğunum gelemedim kusura bakmayın emi çikoooo ben arayamadım queeni ya canım benim çok selam söyleseydin bizden
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize nasılsınız ben çok yoğunum gelemedim kusura bakmayın emi çikoooo ben arayamadım queeni ya canım benim çok selam söyleseydin bizden