bana ilaç gibi geldı tesadüff o kadar son günlerde yorgun ve bıkkındım ki onu görünce unuttum herşeyii artık Rabbimden sonra yaşamak için iki nedenim oldu bundan sonra yegenlerım ıcın yasayacagm
teyze olmak çok güzel kelebekcan varya kendi çocuuğm olsa o kadar severmiyim der ya insan öyle ya varya 2 hafta görmedim ölecem deyzeee diyor ya o an bitiyorsun az büyüsün 🙂
kendime diye bieşyler almaya gidiyorum kuşuma alıp geliyorum renk renk olsun giysin
allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin
adı koyuldumu kelebek kız mıydı
bişi demedi öyle çok..işe geliş saatiniz 8,15 neden geç kalıyosunuz..
uyuyakalmısım patron dedim..
ama keyfim kaçtı..
hee bide bak izin veriyoz izin istedigin zaman müsama gösteriyoruz..
görende dicek 2 günde 1 izin alıyorum
Sabahları bende çok geç kalkıyorum önceden babam kaldırmak için zile basardı son çare hadi komşu ile gidiyordum yarı yola kadar geldi adam bekliyor diye şimdi eşim bir şeyler buluyor yksa kalkacağım yok 🙂
kelebekc,im ALlah analı babalı büyütsün canım benim..teyze veya hala olmak çok güzel bi duygu..
ALlah canlarına sağlık versin..benim niloşum artık hala diyo bana ölüyorum söylerken..içim eriyo..
teyze olmak çok güzel kelebekcan varya kendi çocuuğm olsa o kadar severmiyim der ya insan öyle ya varya 2 hafta görmedim ölecem deyzeee diyor ya o an bitiyorsun az büyüsün 🙂
kendime diye bieşyler almaya gidiyorum kuşuma alıp geliyorum renk renk olsun giysin
allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin
adı koyuldumu kelebek kız mıydı