tesadüf Yeni Üye Üye 11 Nisan 2012 #23.611 sahile uzan' Alıntı: ben kızlar ıspanağın kavurmasını yumurtalı onu seviyorum birde pirinçle yemeği çoğurtla yemeyi seviyorum Genişletmek için tıkla ... bende en çok beşamel soslu ıspanağıo seviyorum pirinçli yemeğinide yaptım ama yumurtalı olarak hiç yapmadım aslında yapsam değişiklik olurdu aklıma gelmedi
sahile uzan' Alıntı: ben kızlar ıspanağın kavurmasını yumurtalı onu seviyorum birde pirinçle yemeği çoğurtla yemeyi seviyorum Genişletmek için tıkla ... bende en çok beşamel soslu ıspanağıo seviyorum pirinçli yemeğinide yaptım ama yumurtalı olarak hiç yapmadım aslında yapsam değişiklik olurdu aklıma gelmedi
M mormenekşem Forum Okuru 11 Nisan 2012 #23.612 ben yumurtalı da sevmiyorum ıspanağı yaa en çok pirinçli yemeğini ve böreğini severim
Kafa Hamiş Melek 11 Nisan 2012 #23.613 günaydın kızlarrr 🙂 nikiii nice mutlu yıllara kuzuuu 🙂 benim için haftanın son günü kızlarrr yarından sonra izinliyim ama biliyorum tatil çabuk bitecek 🙁 bide kayınvalidemleri filan görmek istiyorum ama görümcemi görmek istemiyorum hiç yaaa:şerefe:
günaydın kızlarrr 🙂 nikiii nice mutlu yıllara kuzuuu 🙂 benim için haftanın son günü kızlarrr yarından sonra izinliyim ama biliyorum tatil çabuk bitecek 🙁 bide kayınvalidemleri filan görmek istiyorum ama görümcemi görmek istemiyorum hiç yaaa:şerefe:
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Nisan 2012 #23.614 Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrr 🙂 nikiii nice mutlu yıllara kuzuuu 🙂 benim için haftanın son günü kızlarrr yarından sonra izinliyim ama biliyorum tatil çabuk bitecek 🙁 bide kayınvalidemleri filan görmek istiyorum ama görümcemi görmek istemiyorum hiç yaaa:şerefe: Genişletmek için tıkla ... kafa olsun sen dengeyi kur şimdi pek aldırış etme dediklerinede
Kafa' Alıntı: günaydın kızlarrr 🙂 nikiii nice mutlu yıllara kuzuuu 🙂 benim için haftanın son günü kızlarrr yarından sonra izinliyim ama biliyorum tatil çabuk bitecek 🙁 bide kayınvalidemleri filan görmek istiyorum ama görümcemi görmek istemiyorum hiç yaaa:şerefe: Genişletmek için tıkla ... kafa olsun sen dengeyi kur şimdi pek aldırış etme dediklerinede
Kafa Hamiş Melek 11 Nisan 2012 #23.615 sahile uzan' Alıntı: kafa olsun sen dengeyi kur şimdi pek aldırış etme dediklerinede Genişletmek için tıkla ... bende öyle yapmayı düşünüyorum canım hiç muhatap bile olmamayı düşünüyorum ama o bulur yine bişey mutlaka 🙁
sahile uzan' Alıntı: kafa olsun sen dengeyi kur şimdi pek aldırış etme dediklerinede Genişletmek için tıkla ... bende öyle yapmayı düşünüyorum canım hiç muhatap bile olmamayı düşünüyorum ama o bulur yine bişey mutlaka 🙁
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Nisan 2012 #23.616 al bir kaç bieşyler eşarp felan boş gitme kafaaa ilk mi gidiceksiniz evleneli
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Nisan 2012 #23.617 tam 1 ay var izne çıkmama eşimin memlekete gideceğiz 1 hafta takılacağız oralarda
Kafa Hamiş Melek 11 Nisan 2012 #23.618 sahile uzan' Alıntı: al bir kaç bieşyler eşarp felan boş gitme kafaaa ilk mi gidiceksiniz evleneli Genişletmek için tıkla ... kayınvalideme eşarp tülbent filan aldım canım.. ama görümceme bi çorap almam hayatta büyük konuşmuyum yinede.. yok canım ilk gitmiyoruz bayramlarda filan hep gittik..
sahile uzan' Alıntı: al bir kaç bieşyler eşarp felan boş gitme kafaaa ilk mi gidiceksiniz evleneli Genişletmek için tıkla ... kayınvalideme eşarp tülbent filan aldım canım.. ama görümceme bi çorap almam hayatta büyük konuşmuyum yinede.. yok canım ilk gitmiyoruz bayramlarda filan hep gittik..
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Nisan 2012 #23.619 uzak olsalardı bende gitseydim ay ne güzel olurdu niki valla değişiklik sizin için bizimkiler pek yakınımzda
uzak olsalardı bende gitseydim ay ne güzel olurdu niki valla değişiklik sizin için bizimkiler pek yakınımzda
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Nisan 2012 #23.620 başka şehirde olsalar değişiklik olurdu ama ilerde çocuk olunca burda olmaalrı daha iyi olacak tabi🙂