Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

pinecim canım belin neden ağrıyo..bende bel fıtıgı var her temizlik yaptıgımda ağrır..ahh ahh bel ağrısını bilirim..
adaşım dinlenmişsindir kaç gündür tatil tatil

ben de diyorum bazen..işler dursa 1 hafta tatil olsa..

valla kuzu anlamadım yawwww sabah ağrımaya başladı inan düz yürüyemiyorum üşüttüm galiba cıbıl cıbıl geziyorum evde 🙂

günaydın kuzum hoşgeldin çok şükür ben iyiyim biraz belim ağrıyor o kadar 🙂 anlamadım temizlik falanda yapmadım neyse sen iyisin dimi kuşum

hoşbuldum kuzucum, geçmiş olsun canım benim
neden ağrıyor belin? iş mi yaptın yoksa spor mu😉

adaş Allah beni affetsin ama inan çalışmak bazen bana zor geliyor
tembelmiyim neyim anlamadım😕

hoşbuldum kuzucum, geçmiş olsun canım benim
neden ağrıyor belin? iş mi yaptın yoksa spor mu😉

adaş Allah beni affetsin ama inan çalışmak bazen bana zor geliyor
tembelmiyim neyim anlamadım😕
adaşşş senden çok beni affetsin eğer bu günahsa..hergün işten çıkıp evde olmayı hayal ediyorum

ayrıca tembel değil tam bi ev hanımı olacak hatunlarız biz ondan öyle düşünüyoz..(yiğitliğe mok sürdürmeyelim adaşım )

adaşşş senden çok beni affetsin eğer bu günahsa..hergün işten çıkıp evde olmayı hayal ediyorum

evde durup ne yapacaksın yawww delimisin sen kuzum çalışmak gibisi yok bunu ancak evde durunca anlarsın

ayrıca tembel değil tam bi ev hanımı olacak hatunlarız biz ondan öyle düşünüyoz..(yiğitliğe mok sürdürmeyelim adaşım )

aman aman valla eşim dedi ya evde dur çalışma diye inan deli olacaktım düşüncesi bile çok kötü geldi bana Rabbim sağlık versinde çalışalım kızlar ben bi gün evde kalıyorum pazar günleri o kadar çok alışmışım ki çalışmaya ev işini bitiriyorum inan ruhum daralıyor çalışın anam çalışın