daha sonucu gösteremedim adaş..
yaa sorma sorma ben nasıl unuttum o koca yorganı..
ben ağır kaldıramıyorum diye annemi çağırdım yardıma gel diye..
neyse bazayı düzeltiyoruz benim senin çeyizinde yaptıgım yorgan nerde dedi dedim onu havalandırdım..ee nerde peki ..
sonra tutustum aradım taradım yok gitmiş adaş..almamısım demekki..
hani diyordum ya size çok samimi bi ark. var dış gebelik oldu ameliyat oldu tüpün birini aldılar diye cuma günü aradı 1 aylık hamileymiş 🙂 ne yapıyorsun dedi ne yapayım çalışıyorum kuzum sen ne yapıyorsun dedim ne yapayım bebişimizle oturuyorum dedi ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldummmm rabbim nasip etti çok şükür 🙂 allah kucağına almayı nasip eylesin inş.isteyen herkeslerede tez vakitte nasip eylesin
ohh böyle haberler aldıkça ben bir kez daha mutlu oluyorum..kimse bebeksiz kalmasın..Rabbim herkese tattırsın..bizlerede nasip etsin..
akasyaya rabbim hayırlı doğumlar versin..akasyacııım çok özledik seni canımmm benimm..Allaha emanet ol bebişinle..
ali emirle anası artık gezmeye başlamıslardır havalarda güzelleşmeye başladı
ohh böyle haberler aldıkça ben bir kez daha mutlu oluyorum..kimse bebeksiz kalmasın..Rabbim herkese tattırsın..bizlerede nasip etsin..
akasyaya rabbim hayırlı doğumlar versin..akasyacııım çok özledik seni canımmm benimm..Allaha emanet ol bebişinle..
ali emirle anası artık gezmeye başlamıslardır havalarda güzelleşmeye başladı
aynen kuzu bende çok mutlu oldum valla o kendi derdimi unuttum bi sevindim bi sevindim anlatamam sana akasya doğum yapmışmı kuzum nosuda yok kızı arayamadım ayıp oldu valla bebiş olduysa sağlıkla sıhatle uzun ömürlü olsun inş. alişimiz ne yapıyor acaba canım benim ne zamandır aramadım queni özledim valla unutmayayım arayayım bi ara amin kuzum amin güzel haberler bekliyorum hepinizden 🙂
aynen kuzu bende çok mutlu oldum valla o kendi derdimi unuttum bi sevindim bi sevindim anlatamam sana akasya doğum yapmışmı kuzum nosuda yok kızı arayamadım ayıp oldu valla bebiş olduysa sağlıkla sıhatle uzun ömürlü olsun inş. alişimiz ne yapıyor acaba canım benim ne zamandır aramadım queni özledim valla unutmayayım arayayım bi ara amin kuzum amin güzel haberler bekliyorum hepinizden 🙂
günaydın kızlar sonunda dolgumu yaptı adam ama kalbim durcaktı üstelik ağladım korkudan hiç birşey anlamadım ama şuan birşeyler zongluyor perşembe diğer dişim dr diyorki
kıpraşmıcaksan gel
Günaydın şıpıdıkçılerimmm 🙂)sahilimmm bende dişçiden çok korkuyorum burda eli en hafif dişçi arastırdım ve buldum sonunda sende öyle yap istersen çünkü bazı dişçilerin eli gerçekten agır oluo yada memnun kaldıysan devam et
Günaydın şıpıdıkçılerimmm 🙂)sahilimmm bende dişçiden çok korkuyorum burda eli en hafif dişçi arastırdım ve buldum sonunda sende öyle yap istersen çünkü bazı dişçilerin eli gerçekten agır oluo yada memnun kaldıysan devam et