adaş bende az önce yarına kıymalı patates yaptım
bide salata yaparım eve gelince olur biter
bugün bana çok iyi geldi ev baya temizlendi
birazda ütü yaptım ama sıkıldım
eşim gelene kadar sizinle takılayım dedim
akşam yine devam edeceğim
bende p.tesileri evde olsam eşimle gitsem gezsem.. 🙁( hep akşamları görüşüyoruz çok bunaldım vallahii..
ohh adaş ütüde bittiyse tüm işler bitmiş gibi oluyo..ellerine sağlık..
sağol adaşımm inşallah öyle olur..ya adaş bide bilmedigim yemekte yapma cesaretim yoktu..
1 aydır duruyodu o kuru patlıcanlar..dedim çiko korkunun ecele faydası yok yap tecrübe olsun..
bide adaş ben 1-2 hafta önce kışlık yorganımı kaldırmak üzerehavalandırıyım diye asmıstım.. havalandırırken aşağı düşmüş..farkında bile değildim..dün aradım taradım evde yok..nasıl bu kadr unutkan olabilirim anlayamıyorum..hiçmi aklıma gelmez yorganım vardı içeriye alayım yeter havalandıgı..çok kızdım kendime 🙁(
bende p.tesileri evde olsam eşimle gitsem gezsem.. 🙁( hep akşamları görüşüyoruz çok bunaldım vallahii..
ohh adaş ütüde bittiyse tüm işler bitmiş gibi oluyo..ellerine sağlık..
şuna bak şuna gıcık şey ya ben ne yapayım eşim geçen hafta gececiydi bu hafta gene gececi adamı bi pazartesi görüyorum bir daha cumartesi öğlen çıkıyorum ya eve gidince görüyorum 2 hafta üst üste şükret haline bacım kötünün kötü var buna inanıyorum artık 🙂
sağol adaşımm inşallah öyle olur..ya adaş bide bilmedigim yemekte yapma cesaretim yoktu..
1 aydır duruyodu o kuru patlıcanlar..dedim çiko korkunun ecele faydası yok yap tecrübe olsun..
bide adaş ben 1-2 hafta önce kışlık yorganımı kaldırmak üzerehavalandırıyım diye asmıstım.. havalandırırken aşağı düşmüş..farkında bile değildim..dün aradım taradım evde yok..nasıl bu kadr unutkan olabilirim anlayamıyorum..hiçmi aklıma gelmez yorganım vardı içeriye alayım yeter havalandıgı..çok kızdım kendime 🙁(
hani diyordum ya size çok samimi bi ark. var dış gebelik oldu ameliyat oldu tüpün birini aldılar diye cuma günü aradı 1 aylık hamileymiş 🙂 ne yapıyorsun dedi ne yapayım çalışıyorum kuzum sen ne yapıyorsun dedim ne yapayım bebişimizle oturuyorum dedi ay nasıl sevindim nasıl mutlu oldummmm rabbim nasip etti çok şükür 🙂 allah kucağına almayı nasip eylesin inş.isteyen herkeslerede tez vakitte nasip eylesin
şuna bak şuna gıcık şey ya ben ne yapayım eşim geçen hafta gececiydi bu hafta gene gececi adamı bi pazartesi görüyorum bir daha cumartesi öğlen çıkıyorum ya eve gidince görüyorum 2 hafta üst üste şükret haline bacım kötünün kötü var buna inanıyorum artık 🙂
öyle kuzum öyle çok şükür iyiler sağlıkları yerinde geçimimiz huzurumuz olsun da seninde rahat edeceğin eşini göreceğin beraber bişey yapacağınız günlerin olacak allahın izni ile