sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.331 mormenekşem' Alıntı: o zaman sizde 28-29 nisanda gidin hatta bizde gelelim buluşalım sahillerin memlekette :d:d Genişletmek için tıkla ... süper olur eşimnde doğum günü hep birlikte kutlarız müzükte var kendimiz çalar kendmiz oynarız parti gibi
mormenekşem' Alıntı: o zaman sizde 28-29 nisanda gidin hatta bizde gelelim buluşalım sahillerin memlekette :d:d Genişletmek için tıkla ... süper olur eşimnde doğum günü hep birlikte kutlarız müzükte var kendimiz çalar kendmiz oynarız parti gibi
M mormenekşem Forum Okuru 6 Nisan 2012 #23.333 Melodie' Alıntı: valla eğer ciddiysen ben kocişi ikna ederim Genişletmek için tıkla ... valla ben gayet ciddiyim bende kocişe söylerim benim kocişim zaten en son sahillerin memlekete gidince neden arkadaşınla görüşmedin dedi bana yani siz gelebilirseniz bizim için gelmek kolay sahile uzan' Alıntı: süper olur eşimnde doğum günü hep birlikte kutlarız müzükte var kendimiz çalar kendmiz oynarız parti gibi Genişletmek için tıkla ... ay kız kocişinin doğum günüsünde de olmaz ama yaa başbaşa kutlayın siz başka bi hafta sonuna ayarlarız
Melodie' Alıntı: valla eğer ciddiysen ben kocişi ikna ederim Genişletmek için tıkla ... valla ben gayet ciddiyim bende kocişe söylerim benim kocişim zaten en son sahillerin memlekete gidince neden arkadaşınla görüşmedin dedi bana yani siz gelebilirseniz bizim için gelmek kolay sahile uzan' Alıntı: süper olur eşimnde doğum günü hep birlikte kutlarız müzükte var kendimiz çalar kendmiz oynarız parti gibi Genişletmek için tıkla ... ay kız kocişinin doğum günüsünde de olmaz ama yaa başbaşa kutlayın siz başka bi hafta sonuna ayarlarız
M mormenekşem Forum Okuru 6 Nisan 2012 #23.334 ay ama bu planı hayata geçireli lütfeeeeennnn ben hepinizle görüşmeyi çok istiyoruuuumm
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.335 Olsun ne olcek ya menekşe tes valla sen bizim oraları bulamazsın taksiye binince ararsın tarif ederim ee ist kalkıpv geliyorlar şimdi ayıp olmasın onlara gelirsin ev sahipliği yaaprız
Olsun ne olcek ya menekşe tes valla sen bizim oraları bulamazsın taksiye binince ararsın tarif ederim ee ist kalkıpv geliyorlar şimdi ayıp olmasın onlara gelirsin ev sahipliği yaaprız
Melodie Yeni Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.336 sahile uzan' Alıntı: süper olur eşimnde doğum günü hep birlikte kutlarız müzükte var kendimiz çalar kendmiz oynarız parti gibi Genişletmek için tıkla ... eşinin doğum gününü baş başa kutlayın sahilo başka bir hafta sonu geliriz, adamcağız şimdi ne hayaller kuruyordur
sahile uzan' Alıntı: süper olur eşimnde doğum günü hep birlikte kutlarız müzükte var kendimiz çalar kendmiz oynarız parti gibi Genişletmek için tıkla ... eşinin doğum gününü baş başa kutlayın sahilo başka bir hafta sonu geliriz, adamcağız şimdi ne hayaller kuruyordur
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.337 çok dağınık şehirlerdeyiz ya pöfffffff yani hani biz tesle görüşmedik görüşemedik belki ya ist siz neyi beklediniz valla kaç zaman geçti pöfffffff çoluk çocuk olunca zaten zor olur belli bir yaşa kadar mesela quen uzakmı bilmiyorum farklı yakalardamısınız gidin bebek görmeye hafta sonu
çok dağınık şehirlerdeyiz ya pöfffffff yani hani biz tesle görüşmedik görüşemedik belki ya ist siz neyi beklediniz valla kaç zaman geçti pöfffffff çoluk çocuk olunca zaten zor olur belli bir yaşa kadar mesela quen uzakmı bilmiyorum farklı yakalardamısınız gidin bebek görmeye hafta sonu
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.338 melodie' Alıntı: eşinin doğum gününü baş başa kutlayın sahilo başka bir hafta sonu geliriz, adamcağız şimdi ne hayaller kuruyordur:d:d Genişletmek için tıkla ... diyor bana sevgililer gününü es geçmenin sebebi vardır mutlak aynen hayelde sınır yok ama fark etmez kapı çalar ya biz geldik süprizzzzzzzzzzzzzzzzzz
melodie' Alıntı: eşinin doğum gününü baş başa kutlayın sahilo başka bir hafta sonu geliriz, adamcağız şimdi ne hayaller kuruyordur:d:d Genişletmek için tıkla ... diyor bana sevgililer gününü es geçmenin sebebi vardır mutlak aynen hayelde sınır yok ama fark etmez kapı çalar ya biz geldik süprizzzzzzzzzzzzzzzzzz
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.339 Bizde araç yok ist gelcez gelceğimiz semt kime yakınsa gelcem ben ayak üstü de olsa yapacağımmmm onu
sahile uzan Daimi Üye Üye 6 Nisan 2012 #23.340 1 mayıs tatilmi eğer tatilse gerçiz biz tatil değiliz ama çalışanlr için cumadan bir çıksalar