şimdi kayınvalidemle konuştum kızlar ona da anlattım o da garip buldu ama korkma sen hayra yor kötü şeyler getirme aklına kızım dedi çağırırız teyzeyi dedi hem sizin evinizi de görmek istiyodu dedi (eşimin ve kardeşi bu teyzenin elinde büyümüş) bakalım inşallah gelir
ınşallah menekşe, rahatlarsın sende biraz
bide yatarken herzaman ayetel kürüsüyü oku
ben bir ara bırakmıştım okumayı ama yine başladım okuyorum ben okuyamadığım zaman eşime mutlaka okutturuyorum
ınşallah menekşe, rahatlarsın sende biraz
bide yatarken herzaman ayetel kürüsüyü oku
ben bir ara bırakmıştım okumayı ama yine başladım okuyorum ben okuyamadığım zaman eşime mutlaka okutturuyorum
cumartesi full time iş akşama misafirlerim var pazar için plan yapmadık henüz eşim kahvaltıdan sonra spora gider ben evi toparlarım 1-2 gibi gelir pazara gideriz belki beni gezmeye götürür🙂
cumartesi full time iş akşama misafirlerim var pazar için plan yapmadık henüz eşim kahvaltıdan sonra spora gider ben evi toparlarım 1-2 gibi gelir pazara gideriz belki beni gezmeye götürür🙂
aşk kelebeği hoşgeldin cnm çok geçmiş olsun..biraz yogun geçmiş son zamanların atlatırsınız elele verip bitanem..valla eşim benden yana olunca dünya yansa umrum olmuyo..sende onları görmezden gel artık kudurup dursunlar en güzeli..
adaş yıldız parkına gidin bi güzelde termos alın için için durun bayılıyorum ben oraya..