esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Nisan 2012 #23.221 tesadüf içi artarsa buzluğa koy birdaha yapıcağında çıkarçözülünce kullan eee sahil o yapılanakadar ne yapıcaksınız başka bir yeremi taşınıcaksınız
tesadüf içi artarsa buzluğa koy birdaha yapıcağında çıkarçözülünce kullan eee sahil o yapılanakadar ne yapıcaksınız başka bir yeremi taşınıcaksınız
esennruzgar Yeni Üye Üye 5 Nisan 2012 #23.222 su sarmanınüstüne çıkmıcak yoksa suyu çekio evet birde kapak kapat ya da tabak tatlışım
Melodie Yeni Üye Üye 5 Nisan 2012 #23.223 tesaduf' Alıntı: bende balkondan biri tırmanır diye rahat uyuyamam yazık 1. kat bizin uyurken hep tetikte uyuyorum Genişletmek için tıkla ... annemlerin evi 1inci kat kardeşim arkadaşlarıya dışarda takılıyordu korkudan uyuyamıyordum biri tırmanıcak diye ama panjur olsa o kadar korkulmaz
tesaduf' Alıntı: bende balkondan biri tırmanır diye rahat uyuyamam yazık 1. kat bizin uyurken hep tetikte uyuyorum Genişletmek için tıkla ... annemlerin evi 1inci kat kardeşim arkadaşlarıya dışarda takılıyordu korkudan uyuyamıyordum biri tırmanıcak diye ama panjur olsa o kadar korkulmaz
C cikletimnerde Forum Okuru 5 Nisan 2012 #23.224 kızlar smasher yüksek lisans için evt ist.da..memlekete dönecek saat 4 de otobüsü..
P peeeh Yeni Üye Üye 5 Nisan 2012 #23.225 tesaduf' Alıntı: tamam canım üstüne koyacağım ama şimdi başka bir sorunum var suyu ne kaar koyacağım sarmalara su değecekmi değmeyecekmi🙂 Genişletmek için tıkla ... tes sarmaları dik koy tencereye öylede pişiyo ben öylede yapıyorum bazen suyun içnde olur böylelikle
tesaduf' Alıntı: tamam canım üstüne koyacağım ama şimdi başka bir sorunum var suyu ne kaar koyacağım sarmalara su değecekmi değmeyecekmi🙂 Genişletmek için tıkla ... tes sarmaları dik koy tencereye öylede pişiyo ben öylede yapıyorum bazen suyun içnde olur böylelikle
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Nisan 2012 #23.226 sahile uzan' Alıntı: tencereye dağılmasın diye tabak koyarlar birde çok su koyulmuyor hani üstünü kapatacak kadar değil 2 bardak yetr sanıım Genişletmek için tıkla ... o zaman sarmaalrıma su değmeycek yani öyle mi?
sahile uzan' Alıntı: tencereye dağılmasın diye tabak koyarlar birde çok su koyulmuyor hani üstünü kapatacak kadar değil 2 bardak yetr sanıım Genişletmek için tıkla ... o zaman sarmaalrıma su değmeycek yani öyle mi?
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Nisan 2012 #23.227 esennruzgar' Alıntı: su sarmanınüstüne çıkmıcak yoksa suyu çekio evet birde kapak kapat ya da tabak tatlışım Genişletmek için tıkla ... sarmaalra hiç mi su değmeyecek yani canım
esennruzgar' Alıntı: su sarmanınüstüne çıkmıcak yoksa suyu çekio evet birde kapak kapat ya da tabak tatlışım Genişletmek için tıkla ... sarmaalra hiç mi su değmeyecek yani canım
tesadüf Yeni Üye Üye 5 Nisan 2012 #23.228 mormenekşem' Alıntı: ben artınca buzluğa koyuyorum bidaha dolma yapışımda kullanıyorum onu da Genişletmek için tıkla ... oda mantıklıymış yaprağım olmadığında öyle yaparım fikir için sağol canım ama bu sefer 10 tanede olsa sarma yapacağım🙂
mormenekşem' Alıntı: ben artınca buzluğa koyuyorum bidaha dolma yapışımda kullanıyorum onu da Genişletmek için tıkla ... oda mantıklıymış yaprağım olmadığında öyle yaparım fikir için sağol canım ama bu sefer 10 tanede olsa sarma yapacağım🙂
M mormenekşem Forum Okuru 5 Nisan 2012 #23.230 tesaduf' Alıntı: oda mantıklıymış yaprağım olmadığında öyle yaparım fikir için sağol canım ama bu sefer 10 tanede olsa sarma yapacağım🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım yap sen gene de perinin dediği gibi yaprakları dikte koyabilirsin ama benim kızçe öyle yapıyo öyle de olur
tesaduf' Alıntı: oda mantıklıymış yaprağım olmadığında öyle yaparım fikir için sağol canım ama bu sefer 10 tanede olsa sarma yapacağım🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım yap sen gene de perinin dediği gibi yaprakları dikte koyabilirsin ama benim kızçe öyle yapıyo öyle de olur