Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hoşbulduk kuzum iyiyim çok şükür nasıl olayım bildiğin gibi kuzum çalışıyorum işte 🙂 bak valla şimdi kızdım sana ihmal etme canım benim git sonra daha beter olacak haberin olsun demedi deme
kuzum dolgulu diş oldugu için isticekler röntgen cart curt aman ne biliyim ihmal ediyorum valla 😕

şöyle bir menü düşündüm kızlar

mantar çorbası
çin böreği (tavuklu sebzeli)
kuru patlıcan, kabak ve domates dolması
zeytinyağlı barbunya & portakallı kereviz
(zeytinyağlı bakla da olabilir ama herkes sevmeyebilir)
fırın poşetinde et
yanına garnitür olarak patates püresi
ve pilav
içecekler

tatlı olarak da bisküvili kabak tatlısı ve ve ve veeeeee😕

bence böyle güzel oldu dimi

kuzu sen aşçı olsana hem baba meslegi 😀
bu kadr zengin çeşit yapabiliyosun fikir üretebiliyosun önemli olanda bu değilmi 5,000 maaş alıyolar yaa fazlan var eksiğin yok valla

annemin dizleri ağırıyormdu dün doktor ameliyat demiş
orda olanlar da sakın olma bak biz olduk değenekle geziyruz demişler ama annemde şaşırdı iki doktora gitti ikiside amelyat dyor

kızlarr ciddi ciddi sigarayı bıraktıgıma inanamıyorum yaa..bazen çok özlüyorum keretayı yahu 😕

hıııışşşşşşşşşt kov onu
yaramaz pis kokulu zararlı şey
hem bünyeye zarar hemde cüzdana
hııııııııııııııııııııı, bidaha istemiyorum onu elinde dudağında
🙂

kuzu sen aşçı olsana hem baba meslegi 😀
bu kadr zengin çeşit yapabiliyosun fikir üretebiliyosun önemli olanda bu değilmi 5,000 maaş alıyolar yaa fazlan var eksiğin yok valla

kız onlar hafta sonları da çalışıyor
babişkomun ne bayramı vardı ne seyranı
yoksa isterdim ahçı olmayı
yemeğe acayip merakım var🙂

orda olanlar da sakın olma bak biz olduk değenekle geziyruz demişler ama annemde şaşırdı iki doktora gitti ikiside amelyat dyor

canım benim annemin diz kapaklarındaki sıvıları gitmiş ve kemikler sıvı olmadığı için birbirine sürte sürte erimişler kaymışlar neyse kaç tane doktora gitti hepsi ameliyat dedi neyse en son bi doktora gitti doktorda ameliyat olacaksın ama daha 59 yaşındasın çok erken dedi gidebildiğin yere kadar git platinlerin ömrü 10 yıl 2. bi ameliyat olma ne zaman yürüyemeyecek hale geleceksin o zaman ameliyat yapacağım seni demiş saolsun yoksa olacaktı bi arkadaşı oldu şimdi kadın bastonla yürüyor olmasın kuzum sende konuş anlat böyle böyle diye

en büyük teyzemler ikiz
biri ameliyat oldu diğeri olmadı
olan şimdi hiç yürüyemiyor bastonla yürüyor
olmayan ağrı çekiyor ama gece gündüz 24 saat olmadığı icin olmuyor ameliyat

ya melodi o ne ya çatlayacak insanlar hangisini yiyecekelr bacım

azar azar yapıcam canım
hem eşimin ex müdürü yemeyi baya seviyor