ben bilemiyorum kendimi ben alırsam annem kızar annemin korkusuna alamam
beze yatırım yapmak lazım genelde öle yapıolar çok para gidiormuş
kızlar geçen akşam kapıdan ses gelio miyaw miyaw
aaa bi açtık kedicik duruoo
aç hayvancık ki 6. kata nasıl çıkmış anlamadım
süt verdik ekmek verdik su vrdik bindirdik asansöre indirdik
sabah işe gidiyorum asansöre bindik abowww yerde fıstık gibi bebek var minicik 2 aylıkmış pembe yanaklı zeytin gibi yuvarlacık gözler aklım hala o bebede valla😀
menekşe bende sinir oluorum öle tiplere
yengem yeğenimi doğrudu biz sevemeden çocuk büyüdü
ay öle tutmayın böle tutmayın
aaa dio insan al çocuğunu hiç tutmam
bende çok sıkmak istemiyorum çocuğumu bir ark. oturmaya geldi 9 yaşında oğlu var ona yemek yedirio.
yuh dedim ya çocuğun boyu benim kadar.
sonra beceriksiz oluo çocuklar
ahh canım bi anlasam
eğer benimki bu akşam ve yarın sabahta devam ederse doktora gidicem
çünkü girdiği zaman çok felaket oluyo
bide buraya nöroloji doktoru başka ilçeden geliyo
salı ve perşembe günleri
o yüzden yarın gidersem iyi olur yoksa bidaha zor bulurum diğer ilçeye gitmem gerekir o da bir sürü iş ufffff
adaşım 4 sene oldu ama yaptıralı..bende salaklık sürekli kürdan sokar temizlerim dişleri..hep ondan adaş kurcalaya kuralaya acaq delikmi açtım orda anlamadım yahu
Ay işte bir akrabamız var hastanede büyüdü ağladı hastaneye kustu hastaneye yemiyo hasy-taneye
hepde ablamın yanına götürüyor arıyor bu araalr gelmiyor iyimi
giderken uğruyormuş işte ablamın yanına
çok üstüne düşünce ters tepiyor
menekşe migren öyle birşey ki sessiz kalak istersin sürekli yatmak ses duymak istmezsin migren allah korusun ama bşa ağrısı bildiğim kadarıyla omuz ve sırt ağrısındanda yansıyabiliyor
sinüzit belli bir yer ağırmaz yaşayan biri oalrak tek alın değil yüzün kafanın her yeri inşalalh basit bişey geçer her yerin ağrısı başka ya hele salı günü gelmediysem bilin korkudan kalbim durdu
diş ile ilgili