Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

annem alamaz brlki ama sürekli örür 🙂

benimde en büyük teyzem battaniyesini yeleğini patiğini örer
öbür teyzem sürekli şunu yemelisin bunu içmelisin
wc ye gittin mi uyudun mu kalktın mı gaz çıkardın mı 😕 der
annemde almanyada ne kadar cocuk kıyafeti ve şekil değiştiren oyuncak varsa alır
bana da çatlak kremleri getirir

eşimde teknoloji ve güvenlikle ilgili herşeyi araştırır alır dener

şöyle üzerine titrer deli gibi bir anne olmak istemem aman oraya götürme hastas olur yerde oynama mikrok kapar bırak çocuğu sıkma
yok hassas biraz almayın öpmeyin ya acayip sinir olursum gördüm delisi olanlara inşalalh ben bunlara itina ile es geçerim

sanki sinüzüt gibi ama emin değilim benim burnumdan bile gıc ıgıcı seler gliyordu

sinizüt ağrısı alın kısmımızda oluyo gibi biliyorum ben
benimki başımın tam arka tarafı sağ bölümü heryeri değil bende acaba migren gibi bişey mi diye düşünüyorum
bide devamlı olan bi ağrı değil ara ara çok şiddetli giriyo

kızlarr dolgulu diş ağrırmı ALlahınızı severseniz..naasıl bi ağrı girdi dişime..doğum sancısı gibi 5 dk da bir..

bende daha önce çocuk büyütmüş insanlara bebek tutmayı öğreten yeni yetme annelere uyuz oluyorum
biz yazın köye gittiğimizde eşimin kuzeninin 6 aylık falan bebeği vardı eşimin yengesi kucağına almak istedi
2 tane çocuğu var yengesinin de yani ayy işte öyle tut böyle tut yok beline dikkat et kadın en sonunda sinir oldu da bırakıverdi çocuğu ben bile uyuz oldum yaa sanki bitek sen çocuk büyütüyosun sen o kadının yanında solda sıfır kalırsın haberin yok saf insan

hah çok güldüm adaşş
benimde bak evladımmm anne ne diyosa onu yapmalısın..çiko yemiyosa zorlama lütfen..
bak babacımm küçükler kahve içmez
otur sıfır çocugum
haha