naıl alıştırısa öyle gider derler melodi aslında sallma kucak çocukların ilk doğduğu andan alışmaya başlıyor sanrıım bizim bıcırık küçükken sallmaay alışmıştı annem sonra yatırdı öyle uyuya kaldı zahmetli biyüyümedi hiç bir yemek acıkmama problemi vardı ay yemiyor hiç birşey sokakta yediriyorduk resmen
oda arkadaşım hamile demiştim ya size, sabah kızla konuşuyorduk dün bir seminere gitmiş
bebek uyumadığı zaman ya elektrik süpürgesini çalıştırın veya saç kurutma makinesini demişler
o sesler anne karnındaki seslere benzediği için bebek kendini güvende hissediyormuş
yemek konusunu haftaya işleyeceklermiş, o zaman anlatırım size
oda arkadaşım hamile demiştim ya size, sabah kızla konuşuyorduk dün bir seminere gitmiş
bebek uyumadığı zaman ya elektrik süpürgesini çalıştırın veya saç kurutma makinesini demişler
o sesler anne karnındaki seslere benzediği için bebek kendini güvende hissediyormuş
yemek konusunu haftaya işleyeceklermiş, o zaman anlatırım size
evet bunu ben duymuştum ve bikaç arkadaşım bu yöntemle çocuklarını susturuyolardı
ayrıca ayırma konusuna da gelince
biraz yanımızda kalmaları iyi bence yaa büyüyünce nasılsa ayrılcaklar küçüklükleri de bidaha geri gelmiycek bşverin kızlar relax olun
nikicim suana kadar 5.5 kilo aldım karnım şiş ama cok yayılmadı vücuduma kilom doktorum cok iyi maşallah diyor zaten hazirana ne kaldı doğumuda burada yapıcam annemler gelıcek yanıma doğumdan 20 gun önce haziran başında yanımızda olucaklar doktorumdan cok memnunum doğumuma o girsin istyrm
iştahımında maşallahı var dünyalrı verin biz kızımla yerizzzzzz
sahilciğim başınız sağolsun cnm
armağan hoşgeldin canımcım odaya hiç gerek yok gittiğiniz yerde yaparsınız.
zaten ara ara bakıyorum şu çocuk odaları fln ne pahallı.önce özeniyorum sonra fiyatları görünce fazgeçiyorum
sahilciğim başınız sağolsun cnm
armağan hoşgeldin canımcım odaya hiç gerek yok gittiğiniz yerde yaparsınız.
Zaten ara ara bakıyorum şu çocuk odaları fln ne pahallı.önce özeniyorum sonra fiyatları görünce fazgeçiyorum
armağan bornozu nereye ekledin göremedim ben 5.5 kilo çok iyi iştahına rağmen çok iyi almışsın canım şanslısın darısı başımıza inşallah🙂 Bak sen gene geldin gene benim doğurasım geldi özendiriyorsun beni ya🙂