Melodie Yeni Üye Üye 4 Nisan 2012 #23.012 sahilcim başınız sağolsun canım, Akrabanızın durumu nasılmış? armağancım hoşgeldin canım, babaannesinin minik prensese aldıklarını gördüm face'de çok tatlılar iyi günlerde giymek nasip olur Inşallah
sahilcim başınız sağolsun canım, Akrabanızın durumu nasılmış? armağancım hoşgeldin canım, babaannesinin minik prensese aldıklarını gördüm face'de çok tatlılar iyi günlerde giymek nasip olur Inşallah
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Nisan 2012 #23.013 sahile uzan' Alıntı: çok üzgünüm şok bir haber bir akrabamız trafik akzası yaptı yanındaki ölmüş ya kızçe aradı ağlıyor nette var bakıcam deim çıkmıyor bayılır felan Genişletmek için tıkla ... başınız sağolsun canım ya Allah yakınlarına sabır versin
sahile uzan' Alıntı: çok üzgünüm şok bir haber bir akrabamız trafik akzası yaptı yanındaki ölmüş ya kızçe aradı ağlıyor nette var bakıcam deim çıkmıyor bayılır felan Genişletmek için tıkla ... başınız sağolsun canım ya Allah yakınlarına sabır versin
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Nisan 2012 #23.014 süren kişi akrabamız iş ile ilgili yanında 3 ki-şi varmış 1 öl-müş öleni tanmıyorum süren kişi eşimin teyze çocuğu kuzen
süren kişi akrabamız iş ile ilgili yanında 3 ki-şi varmış 1 öl-müş öleni tanmıyorum süren kişi eşimin teyze çocuğu kuzen
tesadüf Yeni Üye Üye 4 Nisan 2012 #23.015 armağancım hoşgeldiniz sen daha yeni hamileyim demedin mi bize ya ne zaman az kaldı doğuma zaman ne kadar çabuk geçiyor ya
armağancım hoşgeldiniz sen daha yeni hamileyim demedin mi bize ya ne zaman az kaldı doğuma zaman ne kadar çabuk geçiyor ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Nisan 2012 #23.016 şok oldum sabah sabah sağolun kızlar ya annesini babasını haberi yok kazadan zaten haberleri izletmiyorlar şeker hastas anında komaya girer
şok oldum sabah sabah sağolun kızlar ya annesini babasını haberi yok kazadan zaten haberleri izletmiyorlar şeker hastas anında komaya girer
armaganım Hamiş Melek 4 Nisan 2012 #23.017 evet canım ya banada dün gibi geliyor ama karnım kocaman oldu artık buyuduk 30.haftaya geldik nerdeyse melodi canım inan benden cok babaannemiz alıyor her gun birşey alıyor bende yeni birşeyler aldım eklicem albume simdi birde kızlar ben oda yapmıcam bir dahaki ay bir beşik alıcaz birde 5 gözlü komidin aldım kızımın eşyalarını koydum batıya gidincede birşey için değerlendiririm sizce oda yapmamk daha mantıklı demi
evet canım ya banada dün gibi geliyor ama karnım kocaman oldu artık buyuduk 30.haftaya geldik nerdeyse melodi canım inan benden cok babaannemiz alıyor her gun birşey alıyor bende yeni birşeyler aldım eklicem albume simdi birde kızlar ben oda yapmıcam bir dahaki ay bir beşik alıcaz birde 5 gözlü komidin aldım kızımın eşyalarını koydum batıya gidincede birşey için değerlendiririm sizce oda yapmamk daha mantıklı demi
Melodie Yeni Üye Üye 4 Nisan 2012 #23.018 armaganım' Alıntı: evet canım ya banada dün gibi geliyor ama karnım kocaman oldu artık buyuduk 30.haftaya geldik nerdeyse melodi canım inan benden cok babaannemiz alıyor her gun birşey alıyor bende yeni birşeyler aldım eklicem albume simdi birde kızlar ben oda yapmıcam bir dahaki ay bir beşik alıcaz birde 5 gözlü komidin aldım kızımın eşyalarını koydum batıya gidincede birşey için değerlendiririm sizce oda yapmamk daha mantıklı demi Genişletmek için tıkla ... oradaki göreviniz daha ne kadar devam edecek armağancım?
armaganım' Alıntı: evet canım ya banada dün gibi geliyor ama karnım kocaman oldu artık buyuduk 30.haftaya geldik nerdeyse melodi canım inan benden cok babaannemiz alıyor her gun birşey alıyor bende yeni birşeyler aldım eklicem albume simdi birde kızlar ben oda yapmıcam bir dahaki ay bir beşik alıcaz birde 5 gözlü komidin aldım kızımın eşyalarını koydum batıya gidincede birşey için değerlendiririm sizce oda yapmamk daha mantıklı demi Genişletmek için tıkla ... oradaki göreviniz daha ne kadar devam edecek armağancım?
M mormenekşem Forum Okuru 4 Nisan 2012 #23.019 armaganım' Alıntı: evet canım ya banada dün gibi geliyor ama karnım kocaman oldu artık buyuduk 30.haftaya geldik nerdeyse melodi canım inan benden cok babaannemiz alıyor her gun birşey alıyor bende yeni birşeyler aldım eklicem albume simdi birde kızlar ben oda yapmıcam bir dahaki ay bir beşik alıcaz birde 5 gözlü komidin aldım kızımın eşyalarını koydum batıya gidincede birşey için değerlendiririm sizce oda yapmamk daha mantıklı demi Genişletmek için tıkla ... bence en mantıklısı canım çünkü siz tayincisiniz tayinci ve evi kira olan insanların bebek küçükken oda yapmaları saçma geliyo bana büyüyünce odasının olması daha mantıklı şuan zaten bira büyüyene kadar sizin odanızda yatması gerekicek zaten mecbur
armaganım' Alıntı: evet canım ya banada dün gibi geliyor ama karnım kocaman oldu artık buyuduk 30.haftaya geldik nerdeyse melodi canım inan benden cok babaannemiz alıyor her gun birşey alıyor bende yeni birşeyler aldım eklicem albume simdi birde kızlar ben oda yapmıcam bir dahaki ay bir beşik alıcaz birde 5 gözlü komidin aldım kızımın eşyalarını koydum batıya gidincede birşey için değerlendiririm sizce oda yapmamk daha mantıklı demi Genişletmek için tıkla ... bence en mantıklısı canım çünkü siz tayincisiniz tayinci ve evi kira olan insanların bebek küçükken oda yapmaları saçma geliyo bana büyüyünce odasının olması daha mantıklı şuan zaten bira büyüyene kadar sizin odanızda yatması gerekicek zaten mecbur
sahile uzan Daimi Üye Üye 4 Nisan 2012 #23.020 bence odaya gerek yok armağan gidince yapın zaten belli bir zamana kadar yanınızda yatacak odası olsada hemen kullaanmayacaksın ki
bence odaya gerek yok armağan gidince yapın zaten belli bir zamana kadar yanınızda yatacak odası olsada hemen kullaanmayacaksın ki