ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #181 bilmiyorum geldimi gelmedi 🙂 göremiyoruz ki kimseyi aşağıda. kim var kim yok.
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #182 Kızlar zaten o gelirse anlarsınız merak etmeyin 😀
sahile uzan Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #186 Akşam fatmagülü izledim biraz tuaf geldi ilk mahkemeye gidiyorlardı sonradan tekrar gidiyorlar değişikti 🙂 benim patates yemğide havaya kaldı aşağıda yedim 🙂 ısrarla pattes ytemeği ypacağım 🙂)
Akşam fatmagülü izledim biraz tuaf geldi ilk mahkemeye gidiyorlardı sonradan tekrar gidiyorlar değişikti 🙂 benim patates yemğide havaya kaldı aşağıda yedim 🙂 ısrarla pattes ytemeği ypacağım 🙂)
aşkkelebeği Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #187 kızlar ben kendimi şarkılara verdim intizardan dinliyorum şuan ıhlamurlar altında....vefasız eşime gelsin hahhaaa
kızlar ben kendimi şarkılara verdim intizardan dinliyorum şuan ıhlamurlar altında....vefasız eşime gelsin hahhaaa
Queen_es Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #188 aşkkelebeği' Alıntı: kızlar ben kendimi şarkılara verdim intizardan dinliyorum şuan ıhlamurlar altında....vefasız eşime gelsin hahhaaa Genişletmek için tıkla ... ya seni çıkaramadımmm
aşkkelebeği' Alıntı: kızlar ben kendimi şarkılara verdim intizardan dinliyorum şuan ıhlamurlar altında....vefasız eşime gelsin hahhaaa Genişletmek için tıkla ... ya seni çıkaramadımmm
aşkkelebeği Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #189 sahile uzan' Alıntı: Akşam fatmagülü izledim biraz tuaf geldi ilk mahkemeye gidiyorlardı sonradan tekrar gidiyorlar değişikti 🙂 benim patates yemğide havaya kaldı aşağıda yedim 🙂 ısrarla pattes ytemeği ypacağım 🙂) Genişletmek için tıkla ... ya flimn girişi oldu gelişme yok sonuca baglayın artık uzattılar cok baydılar resmen bnde bıraz baktım sonra kapattım
sahile uzan' Alıntı: Akşam fatmagülü izledim biraz tuaf geldi ilk mahkemeye gidiyorlardı sonradan tekrar gidiyorlar değişikti 🙂 benim patates yemğide havaya kaldı aşağıda yedim 🙂 ısrarla pattes ytemeği ypacağım 🙂) Genişletmek için tıkla ... ya flimn girişi oldu gelişme yok sonuca baglayın artık uzattılar cok baydılar resmen bnde bıraz baktım sonra kapattım