esennruzgar Yeni Üye Üye 25 Kasım 2011 #171 kızlar paranoya oldum bu misafiler beni düşündürmekte kimdirler acep
akasya22 Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #172 ŞIPIDIK' Alıntı: uyuz oluyorummm ya. oldum yani. bizim burdada yapıyolar adamı çağrıyorum akşam. gündüzde çağır hazır diyolar. sanki hemen gitcek. kargocularda zırt pırt her seferinde gelmiyo. kargoya senmi gidiyosun onlar almaya gelmiyolarmı canım. Genişletmek için tıkla ... yok canım 3 yıldır anlatamadım bu adamlara kargocunun buraya gelip alabileceğini benim götürmemin hiç bir anlamının olmadığını. ya kızlar iki dakika kayboluyorum bu site hemen beni çevrimdışı yapıyor geliyorum bir daha şifre giriyorum neden kine.
ŞIPIDIK' Alıntı: uyuz oluyorummm ya. oldum yani. bizim burdada yapıyolar adamı çağrıyorum akşam. gündüzde çağır hazır diyolar. sanki hemen gitcek. kargocularda zırt pırt her seferinde gelmiyo. kargoya senmi gidiyosun onlar almaya gelmiyolarmı canım. Genişletmek için tıkla ... yok canım 3 yıldır anlatamadım bu adamlara kargocunun buraya gelip alabileceğini benim götürmemin hiç bir anlamının olmadığını. ya kızlar iki dakika kayboluyorum bu site hemen beni çevrimdışı yapıyor geliyorum bir daha şifre giriyorum neden kine.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 25 Kasım 2011 #175 alttatakipçilerde görünmüyor kim kimdir belli değil yaa
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 25 Kasım 2011 #176 Niki öyle bişey bulamadım. adminlere sorayım 🙂 akasya22' Alıntı: yok canım 3 yıldır anlatamadım bu adamlara kargocunun buraya gelip alabileceğini benim götürmemin hiç bir anlamının olmadığını. ya kızlar iki dakika kayboluyorum bu site hemen beni çevrimdışı yapıyor geliyorum bir daha şifre giriyorum neden kine. Genişletmek için tıkla ... bende öyle bir sorun olmuyor. beni hatırla dedidğin haldemi?
Niki öyle bişey bulamadım. adminlere sorayım 🙂 akasya22' Alıntı: yok canım 3 yıldır anlatamadım bu adamlara kargocunun buraya gelip alabileceğini benim götürmemin hiç bir anlamının olmadığını. ya kızlar iki dakika kayboluyorum bu site hemen beni çevrimdışı yapıyor geliyorum bir daha şifre giriyorum neden kine. Genişletmek için tıkla ... bende öyle bir sorun olmuyor. beni hatırla dedidğin haldemi?
sahile uzan Daimi Üye Üye 25 Kasım 2011 #178 Oy nikicim ya burdayım geldim dün iş yapamadım malüm gelen giden .))))