Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kaynanan bu durumda haklı kuzum madem çok zorlanıyorsun bir tane daha al canım maaşını aldıgın zaman büyük marketlerde kumtel marka ısıtıcı sanırım 59 lira olması lazım aktüelde gördüm kaynananlar nasıl ısınıyorlar

sahilcim dogru olanı yapmışsın bazen bnmde eşim annesıne haksız yere kızıyor bnde mudale edıyorum

Akşam için bezelyeli patates azıcık ta kıyma katıcam içine olur herhalde yemek 🙂

birde yanına pilav karnıbajhar saata ay şıppi daha yapamadım kurt sarcak nerdeyse kaç haftadır

Mutfaktaki düzeni bozmak istememiş öglen ne yapmış aç mı kalmış dışardan mı söylemiş

benim hazırladığım yemekleri yemiş

güzel bir davranışta bulunmuşsun canım ama eşin bence
ihtiyacım olsa gider alırım mesajını vermeye çalışmış orda, benimki de aynı tepkiyi verirdi

kuzu valla bizlerdende iyi oyuncu olur haa taraf tutmayacağız diye yamulup yumulmaktan bi hoş olacağız :çitos:

tesadüfüm deneme tatlım daha olmadım bişiy
evet sz beğenmiştiniz belki burda da beğenilir die düşündüm 😀

baldem eşin ne güzl demiş
ama birazda fazla sölemiş galiba
annedir ne kadar da olsa
iki arada kalmışsın
ya eşinde haklı ama anneler herşeyi yapıo kaynanalar ben düzeni bilmem bahanesine kenara çekilip oturuo

para ile alakası yok ki durumun kullanmadıkları varmış onuda alalım ne diye alıcan eve dedi ileride verriz yie kendilerine şimdi eski bişey çıkarmışlar kaldırıp atsam yada istemiyorum desem küserler biraz hassas tepkiye eleştiriye gelemiyor yani birde tavır hiç çekemem üzeine alimnum forya felan yapıştırdım gözüm görmesin bari eski püskü bişey almaya kalksam alırım her yerde satılıyorda o kadar ufoyu ne yapalım mantığı var eşim biraz fevri davrandı bende kızdım tşk gerek yok diyebilirdi o arada eşime tepki vermem gerekliydi

onların gazı var doğalgaz sobası yakıyorlar evde kısa kolla duruyorlar 🙁