Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kızlar bizim burası çok soguk bildiginiz kuru ayaz var hep eksilerdeyiz şu Adidasın içi kaz tüyü montlarından almak istiyorum ama 350 milyon çok pahalı kaşeler bile üşütüyo

cok pahalı behhh ısı yun baska ceketlerde vr yafrum onlara bak

senin kızçen cok akıllı baldem ama eşin agzınn payını vermış helal olsun haketmıs ınsan yapar bu ınsanlar işten geldı demıyor yani

öffffff ya daha neler duyup karşılaşacağız
dün akşamda eşimin amcasına gittik biliyoersunuz evde ufo yanıyor birde bodruma attıkları ısıtıcıyı çıkarmışlar dün akşamda yengesinden kaynanam istedi sizinkini gidrken götürelmi diye taşımayın her odada bir tane kalsın diye eşim bir kükredi gerek yok hayır herkes şaşaırdı öyle bir tepki beklemiyordu baktım kaynana üzüldü suratı döküldü ne yapayım şimdi haftalarca surat asıcak ben gerilcem onlar yüzünden dedim niye tepki veriyorsun tşekkür ediceğine dedim kötülük için mi diyor dedim kaynanamda anne yüreği işte düşünsek suç düşünmesek suç dedi yani sessiz kalsam olmuyor mecburen herkesin ortasında kaynanama yanaştım üzülmesin mahçup olmasın diye

tesadüf sahil size de selam aşk kelebeği esenrüzgar akasya hepinize selammmm

Yaa en gözümün kaldığı yemekle başlamışsın bir türlü yapamadım ben ellerine sağlık canım bu arada moderatör olmuşsun hayırlı olsun

zaten böyle durumlarda yorum yapmamak karışmamak en iyisi.

bilemedim ki canım ama eşime bişey dememek icin kendimi zor tuttum sıpıdıkım

canım biz markette konuştuk ama şimdi kızçe masayı hazırlamıştır ohhh 4 gün hazır masaya oturacaz diye, bence kim olursa olsun en azından masayı hazırlamasını bekleyebilir insan

o neden sizin evde kalıyo gitsin kendi evi yokmu kendi evinde kalsın ben anlamıyorum ya yeni evlilerde aynı şehirde birbirinde kalmayı eşin haklı bu durumda baldemim

kaynımım eğitimi varmış, istanbulun diğer ucunda o yüzden arkadaşında kalıyor kızçede korkuyormuş
neyden korkuyorsa, hemen bitişiğinde kuzeni oturuyor, bir üst katında eşimin amacı ve yengesi alt katında da teyzesinin torunu

ya ben onun yemek yapmayacağını az çok tahmin ettiğim icin pazar günü yapmıştım canım cünkü bizi yemeğe davet edip uyduruk bir çorba yanına köfte patates yapan biri o

Ay baldem çok zor bir durumla karşılaşmışşın
sorma canım ya, bugün resmen canım evime gitmek istemiyor