canım bende kulllanmadan önce fırını ne yapacağım diye kara kara düşünüyordum birgün kaynanamdayım fırını batmış sürekli yemek yapmaktan içimden fırın gerçekten berbat nasıl bir leke tutuyor dedim o an kullanmadan pişman oldum sonra cif i çıkardı silmeye başladı arkamı bi döndüm fırın nasıl görünüyor çok şaırdım denemediğim kalmadı en son bu dedi süperdi yahuu
canım aileye yeni girdim bir önceki doğum gününde nişanlıydık. böyle bir davet vermemişti. eşim spor bir takım aldı adidastan bende oyuncak almıştım yemek takımı gibi tam set. birde pastamızı alıp sürpriz yapmıştık. şimdi kendi düzenliyor. öyle ukala değildir mutlaka ne alsam beğenir. ama bir sürü yakın akraba falan olacak. ben amcası ve yengesi olarak en güzel hediyeyi almak istiyorum. oyuncak olmasın diye düşündüm. çünkü gerkesiz görüyorum oyuncağı.
hımmm zor bir karar ben yegenıme gecen gun gamze bebek aldım cok begndım hatta bız bıle oynadık konuşuyor sürekli falan buyuk gusel bır bebek ama kız mı yegnnz🙂erkekse de kumandalı bır ababa olabılır eger yası oyuncak ıcın buykse masal kıtabları vr cok gusel
canım biz eşimin yiğenine çok güzel bir elbise almıştık, annesi paketleri açınca herkes cocğun üzerindeki elbiseyi cıkarıp bizim elbisemizi giymesini istemişti, annesi sağolsun hemen giydirdi bizim elbiseyi.
Kız cocukları oyuncaktan da mutlu olur kıyafetten de. kaç yaşına girecek?
benım birazişlerm vardı geldım bu hfta son haftamz fatura ıcın yogun gecyıor
kızlar ben sabah akıllı başım benim kapıyı açtım işe gitmek için diyorum ki ya bir şeyler eksik ne eksik tam ayakkabımı gıyerken farkettım montumu gıymemısım