canım bende çok kızartma yaparım ve fırın yağ içinde kalır hemen cif kremle siliyorum lekeden eser kalmıyor parıl parıl parlıyor kesinlikle tavsiye ediyorum özel bir sprey almana gerek yok
leke değilde aspratörde çok fazla parmak izi var eve gidince sileyim bakayım[/QUOTE]
sil canım kremi dağıt ıslak süngerle sonra kremini temizle ben bimden aldığım yumuşak bezler var onlarlada kuruluyorum izden eser kalmıyor ya fırınım ilk günkü gibi
Sinirle yazdım bişiler işte, zaten dünden beri ağlamaklıyım, ne oldu diyip duruyor ona bile kızdım.
Bide misafir olayı açılınca üstüne patladım işte.
Yine msj attım ama cvp yazmıyor, sanırım çok kızdırdım 🙁([/QUOTE]
yok kuzum neden zararlı olsun tel kullanma fırına yumuşak süngerle sil sonra bimde satılıyor pembe pembe bezler onlarlada kuruluyorum nasıl parlıyor görmen lazım cif krem olmasa o fırını çöpe atardım ben leke tutmada üstüne yok
kızlar cumartesi eltimin kızının doğum günü var. kadınlar arasında olacak. şimdi yengesi olarak çok güzel bir hediye almak istiyorum. ne alabilirim sizce
evlendıgımden bu yana denemedıgım kalmadı ama davlumazda ızler vr hatta amveyden deterjan aldım mennn kalmadm cok sevndm bunu ogrendıgıme canm cok saol optum seınıı 😀
kızlar cumartesi eltimin kızının doğum günü var. kadınlar arasında olacak. şimdi yengesi olarak çok güzel bir hediye almak istiyorum. ne alabilirim sizce
yok kuzum neden zararlı olsun tel kullanma fırına yumuşak süngerle sil sonra bimde satılıyor pembe pembe bezler onlarlada kuruluyorum nasıl parlıyor görmen lazım cif krem olmasa o fırını çöpe atardım ben leke tutmada üstüne yok