Çıldırıciğim zaten, bir haftamızda misafirsiz geçmiyor ne bu yaa...
Gerçi bugün ve yarında ben davetliyim 🙂)
Haksızlıkmı ediyorum bilmiyorumki 🙂)
Ama artık msj attım, haftaya atalım diye bakalım ne diyecek beyimiz...
bugün benmde uykum var ama bırasdan bır turk kahvesı ıcerm hıc bı seym kalmaz gece yogurt mayaladım yattım haylıyle sabaha karsı saatı kurup kalktım kapagıını acıp dolaba koydum hemen sabahta tadına baktım pek bi güzel olmuş🙂)
ben hazır yogurt yemıyorum kızlar yapılışnı arastırdını mı tövbe yarabbim iğrenc kalıp kalıp sanayag ve bu domuz yagıda olabılıyor hatta sert olsun dıye domz kılı koyan va ben bu konuda tek bır fırmaya guvenıyorum orda arkd.gıdacı yogurt yapımnda bızzatt basnda duruyor üretici gıda ama bn evde yapıorum genelde
Çıldırıciğim zaten, bir haftamızda misafirsiz geçmiyor ne bu yaa...
Gerçi bugün ve yarında ben davetliyim 🙂)
Haksızlıkmı ediyorum bilmiyorumki 🙂)
Ama artık msj attım, haftaya atalım diye bakalım ne diyecek beyimiz...
Kızlar gene sizin haberiniz oluyo misafir geleceğinden. hafta sonları bize çat kapı biz geldik diye geliyolar kızçenin kardeşlerinden. İlk zamanlar bişi demiyodum ama artık hoşlanmıyorum ya. Müsait oluruz olmayız. Tamam yakınsınız falan ama bi arayın alo deyin. Tam temizliğe başlıcam birileri geliyor.
Tahmin ettiğin tempo canım.
O zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.
Tam uyucaz en kalın eşortmanlarımı giyiyorumm bana mısın demiyor benim kociş.
Bir bakmışsın kıyafetlerden yeller esiyor.Üzerine birde duş olayı var oldum olası sevmedim zaten soğukda duşa girmeyi.
Paşanın saçlar kısa benimki uzun.Tara kurut diyene kadar uyku yok.
Sonra uyucaz tam gözüm dalıyor kollarıyla bir sarmalıyor beni kociş yapışık ikiz gibi uyuyalım istiyor.
Sürekli uyanıp üzerimi örtüyor terliyorum diyorum üşüme fıstığım diyor.Oyy oyyyy