Daha ne kadar geç yatacaktın canımcım?
Bende sabah sabah eşime sinir oldum, sallana sallana giyiniyor, sanki ben erkek o bayan.
Kahvaltıya çok zaman ayıramıyor sinir oluyorum, erkende kalkmıyor.
Birde cumartesi kahvaltıya 10 kişilik bir misafir çağırmış, sinir oldum yaa 🙁(
Daha ne kadar geç yatacaktın canımcım?
Bende sabah sabah eşime sinir oldum, sallana sallana giyiniyor, sanki ben erkek o bayan.
Kahvaltıya çok zaman ayıramıyor sinir oluyorum, erkende kalkmıyor.
Birde cumartesi kahvaltıya 10 kişilik bir misafir çağırmış, sinir oldum yaa 🙁(
İnsanda sabah mahmurluk oluyo ondan oyalanıyodur canım.
ama bende hiç öle değilimdir evden 10-15 dakikada çıkarım.
cumartesi sabah erkenden kalkıcan artık.
bugün benmde uykum var ama bırasdan bır turk kahvesı ıcerm hıc bı seym kalmaz gece yogurt mayaladım yattım haylıyle sabaha karsı saatı kurup kalktım kapagıını acıp dolaba koydum hemen sabahta tadına baktım pek bi güzel olmuş🙂)
bugün benmde uykum var ama bırasdan bır turk kahvesı ıcerm hıc bı seym kalmaz gece yogurt mayaladım yattım haylıyle sabaha karsı saatı kurup kalktım kapagıını acıp dolaba koydum hemen sabahta tadına baktım pek bi güzel olmuş🙂)
Günaydın kelebeeek...
Bende yoğurt yapmak istiyorum ama iki kere süt aldım süt pek hoşuma gitmedi daha almıyorum...
Kızlar gıcıklık olsun diye msj atayımmı, haftaya ertelesin ne dersiniz..
Günaydın kelebeeek...
Bende yoğurt yapmak istiyorum ama iki kere süt aldım süt pek hoşuma gitmedi daha almıyorum...
Kızlar gıcıklık olsun diye msj atayımmı, haftaya ertelesin ne dersiniz..
ilk defa sana sormadan yapıyosa bu seferlik boşver canım.
ağırla güzelce misafirleri. ha bu hafta ha haftaya. ama bidahakine sana sormadan fikir almadan çağırmasın yani. güzelce anlat.
ilk defa sana sormadan yapıyosa bu seferlik boşver canım.
ağırla güzelce misafirleri. ha bu hafta ha haftaya. ama bidahakine sana sormadan fikir almadan çağırmasın yani. güzelce anlat.