Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben annemle mutluyumBen annemle çok iyi geçiniyorum. 15 dk sonra alışverişe gideceğiz. Annenizden nasıl nefret edebiliyorsunuz. 2gün önce alışverişden dönerken feci bir yağmura yakalandık sonra bana çikolatalı kurabiyeler yaptı. Bügün de kalpli yumuşak kurabiylerden yapacak. Keske herkesin annesi benimki gibi olsa .... Bugün öyle bir gecer zamanki var. Anneme söyleyeyim 2 renkli kurabiye yapsın bana ayrıca annem çok güzel balık sırtı saç örer. Kitap okuduğum zamanlarda çilekli milshake yapar bana. Size iyi şanslar. Beni kıskanmayın olur mu ?
Ben annemle mutluyum
Ben annemle çok iyi geçiniyorum. 15 dk sonra alışverişe gideceğiz. Annenizden nasıl nefret edebiliyorsunuz. 2gün önce alışverişden dönerken feci bir yağmura yakalandık sonra bana çikolatalı kurabiyeler yaptı. Bügün de kalpli yumuşak kurabiylerden yapacak.
Keske herkesin annesi benimki gibi olsa .... Bugün öyle bir gecer zamanki var. Anneme söyleyeyim 2 renkli kurabiye yapsın bana ayrıca annem çok güzel balık sırtı saç örer. Kitap okuduğum zamanlarda çilekli milshake yapar bana. Size iyi şanslar. Beni kıskanmayın olur mu ?