Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Yeter artıkNefret ediyorum bende annemden 18 ıme geldim hele bir 25 olayım basıp gidicem bu evden. Sürekli evde bağırıp duruyor ya bıktım bıktım ya ... Sürekli babam ve bana kızıyor. Evden kaçtım en sonunda ağlaya ağlaya parka gittim. Akıttığım göz yasını bir ben bilirim birde Allah. Parktada gece 2'ydi.2 erkek sarkıntılık etti. Koşup evin bodrumuna gittim. 1 gündür oradayım hem açım hem mutsuz. En sonunda erkek arkadaşımı çağırdım . Ailemle konuşmaya gitti. Babam acıdı bana sadece. Annem odasına gitti. 3 gündür ağzımı acmıyorum onlara karsı. Bıktım artık bıktım !!!
Yeter artık
Nefret ediyorum bende annemden 18 ıme geldim hele bir 25 olayım basıp gidicem bu evden. Sürekli evde bağırıp duruyor ya bıktım bıktım ya ... Sürekli babam ve bana kızıyor. Evden kaçtım en sonunda ağlaya ağlaya parka gittim. Akıttığım göz yasını bir ben bilirim birde Allah. Parktada gece 2'ydi.2 erkek sarkıntılık etti. Koşup evin bodrumuna gittim. 1 gündür oradayım hem açım hem mutsuz. En sonunda erkek arkadaşımı çağırdım . Ailemle konuşmaya gitti. Babam acıdı bana sadece. Annem odasına gitti. 3 gündür ağzımı acmıyorum onlara karsı. Bıktım artık bıktım !!!